Fotbal Reacție fără milă a lui Gigi Becali, după ce președintele Rapidului a fost dus la audieri

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat fără pic de scrupule după ce astăzi, președintele FC Rapid, Daniel Niculae, a ajuns să fie anchetat ca parte a unui grup infracțional organizat.

 



Gigi Becali, reacție virulentă

Latifundiarul a avut o reacție tranșantă asupra ultimelor informații privind anchetarea președintelui clubului giuleștean, afirmând clar: „Cine greșește să plătească!”

Gigi Becali nu a avut milă când a comentat despre subiectul momentului, respectiv anchetarea lui Daniel Niculae, bazată pe presupunerea că acesta ar face parte dintr-un grup infracțional organizat. Președintele Rapidului a ajuns în dimineața zilei de joi, 14 martie, la audieri în fața procurorilor de la Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Acesta a fost ridicat de oamenii legii, de la domiciliu, pentru că nu le-a răspuns la telefon.

Oficialul Rapidului este cercetat într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violență asupra bunurilor, orice operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.

„Nu mă interesează!”

Gigi Becali a mai afirmat că subiectul anchetării oficialului giuleștean nu îi stârnește interesul. „Nu mă interesează! Cine greșește să plătească! Nu mă întrebați pe mine...dar nu mă interesează! Cum să faci așa ceva ca președinte?!”, a declarat Gigi Becali pentru PlaySport.

Daniel Niculae este anchetat împreună cu alte 27 de persoane pentru care s-au dispus mandate de aducere. Printre acestea se află și liderul galeriei echipei din Giulești, Liviu Ungurean, cunoscut drept „Bocciu”.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?