Baschet Real Madrid a cucerit Cupa Spaiei la baschet masculin. Este al 60-lea trofeu din era Florentino Perez

Data publicării:
Fotografie de la Markus Spiske, Pexels
Fotografie de la Markus Spiske, Pexels

Real Madrid a cucerit al 60-lea trofeu din era Florentino Perez. Real Madrid a cucerit a 60-lea trofeu sub conducerea preşedintelui Florentino Perez, reuşind să-şi treacă în palmares Cupa Spaniei la baschet masculin, după o finală câştigată cu scorul de 96-85 în faţa "eternei rivale" Barcelona, duminică seara, informează EFE.

De la debutul acestui sezon, clubul madrilen a cucerit trei trofee: Supercupele Spaniei la fotbal şi baschet, la care se adaugă acum Cupa Spaniei la baschet.

În cele două etape în care Florentino Perez s-a aflat la conducere, Real Madrid a câştigat şase titluri de campioană şi tot atâtea trofee ale Ligii Campionilor la fotbal, la care se adaugă cinci Supercupe ale Europei şi Cupe Mondiale ale Cluburilor, trei Cupe şi şapte Supercupe ale Spaniei, precum şi o Cupă Intercontinentală. La baschet, clubul "blanco" are de asemenea în palmares o Cupă Intercontinentală, şapte titluri naţionale, nouă Supercupe ale Spaniei, trei trofee în Euroligă şi şapte Cupe ale Spaniei.

"Asta înseamnă că îmbătrânesc şi că sunt aici de mulţi ani. Real Madrid câştigă titluri în fiecare an şi pentru mine, ca preşedinte, este o mare satisfacţie, care compensează toate sacrificiile pe care le putem face", a declarat Florentino Perez pentru Real Madrid TV.

"Sunt foarte mândru de această echipă de baschet care nu încetează să câştige şi nu încetează să entuziasmeze fanii, pentru că această finală a fost foarte frumoasă, foarte competitivă şi în care au făcut un mare sacrificiu pentru a putea oferi asta fanilor lui Real Madrid", a adăugat preşedintele clubului madrilen, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Baschet
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel