Fotbal international Real Madrid se încălzește pentru meciul cu City cu o victorie muncită și un gol spectaculos al lui Tchouameni /video

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Real Madrid obține o victorie muncită în La Liga împotriva Mallorcăi, cu Tchouameni marcând golul victoriei. Victorie importantă care vine înaintea unui program încărcat, cu meciul retur din Champions League împotriva lui Manchester City și El Clasico contra Barcelonei.



Real Madrid a câștigat un meci dificil în deplasarea cu Mallorca, grație unui gol spectaculos al lui Aurelien Tchouameni. Înaintea unei săptămâni decisive, cu duelurile împotriva lui Manchester City în Liga Campionilor și a rivalei Barcelona în El Clasico, Real își consolidează poziția de lider în La Liga.

Meciul nu a strălucit prin fluiditate, Carlo Ancelotti optând pentru odihna și rotația unor jucători cheie. Preocuparea antrenorului italian pentru returul Champions League și marele meci din campionat s-a resimțit în jocul lui Real, Mallorca reușind să creeze probleme "galacticilor", scrie BBC.

Momentul decisiv a fost șutul superb al lui Tchouameni de la distanță, deviat ușor, care a lăsat fără replică portarul gazdelor. Jude Bellingham a evoluat și el pentru Real, fiind înlocuit după 64 de minute. Chiar dacă finalul a fost ușor tensionat, Real Madrid a menținut victoria și se îndreaptă cu moralul ridicat către confruntările majore ce urmează.

 

Real, la 11 puncte de Barcelona

Victoria îi permite lui Real Madrid să se distanțeze la 11 puncte de ocupanta locului doi, Barcelona, care are însă un meci mai puțin disputat (va juca în această seară cu Cadiz). În săptămâna ce urmează, Real are șansa de a rezolva calificarea în semifinalele Champions League și de a-și consolida avantajul în cursa pentru titlu în La Liga.

Autorul articolului: Mihai Preda | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel