Superliga Romaniei Rednic e sigur că Rapid va căuta victoria cu UTA. "Mi-aş fi dorit să nu piardă la Iaşi"/ Bergodi l-a lăudat pe Rednic

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA Arad, e precaut înainte de meciul cu FC Rapid din Liga 1. Giuleştenii vin după un eşec la Iaşi, 3-1 cu Poli, iar Rednic e convins că vor căuta să se revanşeze în faţa propriilor suporteri. 



”An de an vor juca la titlu! O echipă cu lot bun, antrenor cu experiență. Chiar dacă vin după eșecul de la Iași, eu cred că a fost un accident. Mai mult ca sigur ne vor trata cu maximă seriozitate. Eu mi-aș fi dorit ca Rapid să câștige la Iași”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

FC Rapid a pierdut cu Poli Iaşi, scor 1-3, în etapa trecută, şi a înregistrat prima înfrângere din 2024, după cinci victorii consecutive. După acest meci, a izbucnit şi un scandal în sânul echipei. Alexandru Albu şi Andrei Borza au fost fotografiaţi într-un club după meci, motiv pentru care conducerea clubului a decis să îi excludă din lot şi să îi amendeze pe cei doi. 

Mircea Rednic nu s-a abţinut şi i-a criticat şi el pe cei doi. 

”Au un regulament, e vorba de respect la noi. Asta e problema la noi, jucătorii români se mulțumesc cu puțin. Nu știu când să bea, nu știu când… Nu știu nimic. E un amestec așa, dar banul e pe primul plan. Bani, bani, bani, performanța e pe locul doi. Nici eu nu aș accepta, chiar dacă am fi câștigat.

E vorba de oboseală, plus că joci la trei zile, dar nu e problema mea, nu știu cum o să fie. Sigur că sunt doi jucători titulari, e problema de jucător under și de fundaș stânga, dar eu zic că au soluții. Nu e prima oară când Borza nu a jucat, când a mai fost, parcă, suspendat sau accidentat, deci au soluții.

Iar de la mijloc în sus au calitate foarte bună și pot să facă diferența în atac. Trebuie să fim foarte atenți în momentul când pierdem mingea, să nu le dăm spații pentru că au viteză, au calitate de unu contra unu, tehnică bună, e o echipă puternică Rapidul”, a spus Rednic.

Cristiano Bergodi l-a lăudat pe Mircea Rednic 

Italianul Cristiano Bergodi, aflat pe banca celor de la FC Rapid, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Mircea Rednic, pe care îl consideră unul dintre cei mai buni antrenori din fotbalul românesc. 

”Mircea Rednic e un mare antrenor, care a făcut ceva deosebit cu Rapid. Peste tot pe unde a fost a făcut treabă. Îmi e simpatic, e glumeț, mă înțeleg bine cu el. Vedem la meci care e mai bun, că joacă Rapid cu UTA, nu Bergodi cu Rednic.

Îl consider unul dintre cei mai buni antrenori din ultimii 20 de ani din România. UTA este în lupta pentru play-off, normal că meciul va fi foarte dificil. O echipă antrenată bine, de un tehnician mare, care e pe val și are 4 victorii din ultimele 5 meciuri”, a afirmat Bergodi, în cadrul conferinței de presă.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?