Fotbal Reghecampf, nimicit de Cristiano Ronaldo! Portughezul a reușit hat-trick-ul în meciul de aseară împotriva echipei românului

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Cristiano Ronaldo a contribuit la succesul de aseară al echipei Al-Nassr cu trei goluri, în partida desfășurată împotriva formației antrenată de Laurențiu Reghecampf. Superstarul a reușit hat-trick-ul, fiind văzut că ia mingea de fotbal acasă, după meci.



Formația lui „Reghe”, în pericol de retrogradare

Atacantul echipei Al-Nassr a reușit un hat-trick în partida câștigată pe teren propriu, cu scorul de 5-1, în fața formației Al-Tai, antrenată de românul Laurențiu Reghecampf, sâmbătă seara, în etapa a 25-a a ligii de fotbal din Arabia Saudită.

Starul portughez Cristiano Ronaldo a marcat în minutele 67, 68 și 87. Celelalte goluri ale echipei sale au fost înscrise de Otavio (20) și Abdulrahman Ghareeb (45+7). Golul de onoare al oaspeților a fost reușit de Virgil Misidjan, în minutul 22.


Mijlocașul român Andrei Cordea a fost titular la Al-Tai, fiind înlocuit în minutul 78.

Al-Nassr ocupă cel de-al doilea loc în clasament, cu 59 de puncte, la mare distanță de liderul Al-Hilal (71 de puncte), care s-a impus sâmbătă în deplasare, cu scorul de 4-3, pe terenul echipei Al-Shabab, obținând a 13-a victorie consecutivă.

Echipa antrenată de „Reghe”, Al-Tai, se află pe primul loc retrogradabil (16), cu 22 de puncte, la două lungimi de zona salvării, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?