Echipa nationala Relaţia lui Giovanni Becali cu Mourinho, decisivă pentru transferul lui Ianis Hagi în Turcia. Un agent FIFA face previziunea verii

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Jose Mourinho a preluat-o pe Fenerbahce Istanbul în această vară, iar Ianis Hagi ar putea fi transferat în Superliga Turciei. 



Marele avantaj al lui Ianis Hagi este relaţia excelentă pe care Giovanni Becali o are cu Jose Mourinho, crede agentul FIFA Cristian Cernodolea. 

"Cred în relaţia lui Giovanni Becali cu Mourinho. Cred în numele Hagi şi însemnătatea lui în Turcia. Cred şi în Ianis Hagi, pentru că e unul dintre jucătorii noştri importanţi, în pricina momentelor mai puţine bune din cariera lui în ultimul timp. Nu cred că poate să rămână la stadiul de zvon. Dacă m-aţi fi întrebat dacă Ianis Hagi se transferă la Borussia Dortmund, aş fi spus că nu. Deşi Fenerbahce e un club important în momentul ăsta în Europa. Cred că există o şansă să se materializeze. Repet, cred în relaţia lui Giovanni cu Mourinho, şi cred că se poate întâmpla orice. 

Cât timp jucătorul e destul de apropiat de valoarea pe care Fenerbahce ar dori-o într-un jucător, chiar dacă nu e chiar de nivelul de care au nevoie, e posibil. Şi cred că ar fi un pas bun pentru Ianis. S-ar bucura de nişte fani extraordinari. 

Dar trebuie să ne mai gândim şi la faptul că tatăl său a fost la Galatasaray, iar fiul să se ducă la duşmanii de peste Bosfor... Chiar din perspectiva asta, mă gândesc că ar putea fi un impediment. Contează pedigree-ul ăsta pe care Ianis îl are prin prisma tatălui", a declarat Cristian Cernodolea la GSP Live. 

"Dacă Mourinho are nevoie de 10-12 jucători, poate îi dau și eu doi. Cumva poate scoatem capul la Europene.

Jucătorii care se vor face remarcații la EURO au șanse să fie antrenați de Mourinho”, a spus Giovanni Becali, potrivit Fanatik.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?