Superliga Romaniei Replică acidă pentru Becali, după ce a spus că nu îl mai vrea pe Bauza. "Ferguson, stai liniştit. În decembrie ai oferit 2 milioane"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gigi Becali, finanţatorul FCSB, a transmis că nu mai este interesat de transferul lui Juan Bauza, de la FC U Craiova 1948, chiar dacă echipa a retrogradat în Liga 2. Adrian Mititelu, finanţatorul oltenilor, i-a dat un răspuns acid. 



"Bauza, dacă-mi dă şi bani, tot nu-l iau, îngrămădesc lotul. Nu că nu ar fi jucător Bauza. Dacă apare în faţa mea şi îi spun bă, băiatule, singurul care nu face faza defensivă e Coman. Pot să-l las să nu facă, are puterea să dea gol. În rest, toată lumea trebuie să facă faza defensivă. Poţi să-i spui lui Neymar să facă faza defensivă?”, a spus Gigi Becali la Fanatik. 

Adrian Mititelu, răspund acid. "Ferguson, stai liniştit"

Adrian Mititelu nu a ratat ocazia de a-i răspunde lui Gigi Becali. Ba mai mult, finanţatorul oltenilor spune că în decembrie 2023 a avut ofertă de la FCSB pentru Juan Bauza, în valoare de 2 milioane de euro, dar a refuzat. 

"Sunt acri strugurii atunci când nu ajungi la ei. FERGUSON, stai liniştit, că nu îl iei nici cu 5 milioane de euro. N-ai fotbalist de valoarea lui Pepe în lot. În decembrie ai oferit două milioane, am refuzat propunerea în 3 secunde", a scris Adrian Mititelu pe Facebook. 

Adrian Mititelu a decis ce face cu FC U Craiova 

FCU Craiova 1948 a retrogradat în Liga 2, după ce a pierdut şi în ultima etapă din playout, 1-3 cu Hermanstadt. Atunci, Adrian Mititelu spunea că nu ştie ce se va întâmpla la echipă. 

"O să anunţăm zilele următoare care este viitorul echipei. Deocamdată, este un şoc. Am pus mult suflet, mulţi bani, suntem îngenuncheaţi acum. Suntem într-un moment foarte greu, de cotitură. Nu a fost uşor să ajungem aici. Le spuneam şi suporterilor că nu e uşor să rămâi în Liga 1. Uite că o echipă cu un asemenea lot părăseşte Superliga. Nu lotul contează. Contează şi el, dar dacă nu e bine administrat, şi dacă ai mai multe vedete decât jucători care muncesc, care trag, e nasol. Au fost multe greşeli sezonul ăsta. Nu pot să zic principala greşeală. Nu vreau să mă joc cu cuvintele. Au fost multe. Eu sunt vinovatul numărul 1, pentru că toate deciziile au fost ale mele, şi am făcut greşeli după greşeli. Suporterii au tot dreptul să mă înjure, să mă blameze. Dar fără atacuri la familie. Nu mi-e teamă. Mai suporter decât mine nu e nimeni. Dacă în 2011 nu am fost vinovat şi m-au retrogradat cu japca, acum totul a ţinut de mine. Am dormit în post. Am crezut că valoarea individuală a unor jucători e suficientă pentru a evita o astfel de ruşine. Am intrat într-o debandadă de 3-4 etape de nu îi mai recunosc. Pe unii jucători nu îi mai recunosc. Le-am adus nişte reproşuri, dar nu vreau să îi jignesc. Cei din garda veche, care sunt aici de 3-4 ani, sufereau foarte mult. Au fost condiţii de primele 4-5 echipe de departe. Sunt 4 cluburi din România care pot concura cu noi la infrastructură. Jucătorii au avut ce au dorit", a declarat Adrian Mititelu duminica trecută. 

La aproape o săptămână distanţă, Adrian Mititelu a decis ce se va întâmpla cu FC U Craiova 1948. 

"Nu vom ceda. Vom reveni rapid în Superligă", a scris Adrian Mititelu pe Facebook. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?