Superliga Romaniei Retrogradare sau salvare. Dinamo, la 90 de minute de a-şi afla soarta. Zăvăleanu cere "o etapă care se desfăşoară corect"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al lui Dinamo, a prefaţat ultima etapă din playout, care poate echivala cu retrogradarea echipei în Liga 2. 



Dinamo are nevoie de victorie cu UTA, dar şi ca Poli Iaşi sau FC Voluntari să nu câştige puncte în ultima etapă din playout, pentru a prinde locul de baraj. 

"Câtă vreme există şanse, noi mai credem în ele. Sper să fie o etapă care se desfăşoară corect, ca echipele implicate în lupta asta să folosească cele mai bune garnituri, iar Dinamo la final să fie una dintre învingătoare. Există şansa să picăm direct, dar există şi şansa să ne salvăm, fără baraj. Se întâmplă tot felul de lucruri. Când am promovat anul trecut, nu ne dădea nimeni nicio şansă, dar ne-a ajutat jocul rezultatelor. Poate e şi anul ăsta la fel. Important e ca jucătorii să îşi facă treaba, să învingă UTA. În afară de asta, lucrurile sunt în afara controlului nostru", a declarat Răzvan Zăvăleanu la Fanatik Superliga.

A fost "omenie" la Hermanstadt cu Poli Iaşi? 

Poli Iaşi a învins Hermanstadt, la Sibiu, cu 1-0, iar la finalul partidei fanii sibieni i-au certat pe jucătorii lui Marius Măldărăşanu, pe care i-au acuzat că s-au dat la o parte şi că au jucat slab intenţionat. Răzvan Zăvăleanu a comentat acest rezultat.  

"În afară de ce am citit în presă despre Hermanstadt - Poli Iaşi, nu pot spune nimic, nu am văzut meciul. Am văzut declaraţiile lui Florin Prunea, care spunea că Hermanstadt a fost slabă, am văzut ce au zis şi spectatorii. Dar nu vreau să mă pronunţ pe tema asta, pentru că nu ar fi în regulă. Eu sper ca etapa să se joace corect, să nu fie niciun fel de prietenii, şi fiecare să îşi apere corect şansele. N-aş arunca cu pietre fără să am niciun fel de probe. Dincolo de ce vedem la televizor, nu ştim exact ce se întâmplă, şi nu cred că e onest să facem afirmaţii doar pentru că sunt subiectiv şi ţin cu echipa mea"

Dinamo a pierdut cel puţin opt puncte pe finaluri de meci

"Nu ştiu dacă e vorba de ghinion, de lipsă de valoare... Cert este că partea financiară a fost rezolvată, iar jucătorii au intrat în teren fără niciun fel de presiune a banilor. Era datoria lor să strângă puncte, au avut nenumărate ocazii, dar nu s-a întâmplat asta. Îmi pare foarte rău că s-a întâmplat aşa, dar sper ca măcar în ultima etapă să dea dovadă de concentrare, să pună foarte tare osul, şi să fie cu fruntea sus după meci. Nu există neapărat o primă pentru salvare de la retrogradare. E un subiect asupra căruia conducerea administrativă s-a aplecat, însă. Desigur că jucătorii sunt în cunoştinţă de cauză cu lucrurile astea", a completat Zăvăleanu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?