Fotbal international Revine Pep Guardiola la FC Barcelona? Ce răspuns a dat antrenorul

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Antrenorul celor de la Manchester City a răspuns curiozităților despre o posibilă revenire la clubul de fotbal catalan, pe care l-a condus în trecut.



Guradiola se simte bine la Manchester

Antrenorul Pep Guardiola (Manchester City) a opinat că poarta revenirii sale la clubul de fotbal FC Barcelona „este închisă”, dar a admis că banca tehnică a catalanilor este una dintre cele mai complicate.

„Aici totul este mai liniștit și acolo totul este mai dificil”, a comparat experienţa sa din Germania și Anglia cu etapa de pe Camp Nou (2008-2012), când a condus-o pe Barca la câștigarea a trei titluri, două cupe ale Spaniei și două Ligi ale Campionilor, printre alte trofee.

Tehnicianul catalan i-a urat succes lui Xavi în viitoarea carieră de antrenor și a avut cuvinte de apreciere pentru germanul Hansi Flick, care va prelua conducerea tehnică a catalanilor.

„Ceea ce a făcut cu Bayern a fost extraordinar, mai ales anul în care a câștigat totul și are experienţă internaţională cu naţionala germană. De fiecare dată când mergi într-un club nou, ai nevoie de ajutor.

Nu contează unde și mai ales la Barcelona. A cerut răbdare și să i se acorde timp pentru că ligile nu se câștigă în septembrie sau octombrie”, a spus Guardiola.

Guardiola a mai spus, totodată, că la EURO 2024 echipele de fotbal pe care le vede favorite sunt Spania, „cu o generaţie foarte bună”, Germania și Anglia, potrivit Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?