Superliga Romaniei Rică Răducanu, o legendă a Rapidului, cred că Dan Şucu trebuie să pună un antrenor din România

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Rică Răducanu, portarul legendar al Rapidului, crede că Dan Şucu ar avea mai mult de câştigat dacă ar pune un antrenor român în Giuleşti, chiar dacă spune că italianul Cristiano Bergodi nu trebuia demis. 



”Un titlu? Așteptam. Dar noi din 24 am luat un punct. Să fim sănătoși. Mie îmi convine locul 5-6. Conducerea și jucătorii se duc. Dacă ieșeau campioni, luau jucători și la EURO. Eu am vorbit și cu Lucescu, a plecat la Răzvan.

Nu cred, tată, că vine. Trebuie să o iei de la capăt. Trebuia să îl lase pe Bergodi să își rupă gâtul și să plece cu coada între picioare. Așa a luat și 100.000 de euro. Păi și eu aș lua așa. Mamă, ce boier aș fi. N-am strâns toată viața atât.

Echipa se ia de la început. Lasă-mă cu străinii. Dacă ar fi buni, ar sta la ei acolo. E altfel când vorbești cu românul. Șumudică a fost de-al nostru. Hai să vă spun ceva. La ce marfă avem, nu poate nimeni să facă mai mult.

Pe jucătorii îi prinzi în zile. N-ai marfă. Sunt zile în care unii sunt mai buni decât alții. Nu poți să ai pretenții mai mari. Eu m-aș bucura să fim acolo sus. Decât să fim în B, mai bine pe 5.”, a declarat Rică Răducanu, în timpul unui interviu.

Neil Lennon ar fi alesul lui Dan Şucu 

Conform celor de la Football Scotland, "Neil Lennon este principalul candidat pentru a deveni antrenorul celor de la Rapid Bucureşti în această vară, după ce a negociat cu clubul din România. Legenda lui Celtic nu a mai antrenat de când a fost concediat de Omonia Nicosia în 2022, după ce a câştigat Cupa Ciprului, fără să aibă însă o evoluţie extraordinară în campionat. Despre acesta s-a mai vorbit recent că ar fi favorit pentru preluarea naţionalei Irlandei, dar şi a băncii tehnice a celor de la Aberdeen". 

Antrenorul în vârstă de 52 de ani ar fi avut deja primele discuţii cu conducerea Rapidului, mai transmite sursa citată. 

Scoţienii l-au citat şi pe Daniel Sandu, noul director sportiv al celor de la Rapid, care a spus că "trebuie să ne dăm seama exact ce căutăm şi ce vrem atât de la jucători, cât şi de la noul staff. În acest moment nu suntem bine, dar am încredere că o nouă conducere tehnică ne va reseta şi ne va arăta ce înseamnă, de fapt, Rapidul". 

"Rapid este un gigant adormit al fotbalului românesc. Au revenit recent în prima ligă, după ce şi-au croit drum prin ligile inferioare, din cauza dificultăţilor financiare din ultimii ani", mai scriu scoţienii. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel