Echipa nationala Robbie Fowler, atacantul legendar al lui Liverpool, l-a lăudat pe Radu Drăguşin la Bucureşti

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Robbie Fowler, unul dintre jucătorii de legendă ai lui FC Liverpool, a vorbit despre Radu Drăguşin în timpul unui eveniment desfăşurat la Bucureşti. Radu Drăguşin a fost titular pentru prima dată la Tottenham în înfrângerea, scor 0-3, cu Fulham, din campionat, şi a şi greşit la un gol încasat de echipa sa. Robbie Fowler, care a marcat 183 de goluri pentru Liverpool, spune că Drăguşin va avea şansa să demonstreze cât de bun e. 

"Ştiu câte ceva despre fotbalul românesc dar nu pretind că ştiu totul. Urmăresc fotbalul de peste tot în lume, îmi place fotbalul, şi România a fost grozavă la acest capitol. Ştiu că Drăguşin joacă în Premier League acum, ştiu câte ceva. Nu am văzut meciul lui de debut, eram pe drumul spre România. Cred că orice jucător care evoluează în Premier League, cu orice echipă ar semna, este un fotbalist bun. Ieri Tottenham nu a avut o evoluţie foarte bună şi probabil că fanii români nu au fost încântaţi de asta. Dar eu ştiu că asta se întâmplă în Premier League, ştiu că sunt momente pe care fanii îşi doresc să le vadă, îşi doresc să vadă evoluţii mai bune, dar sunt convins că vor avea parte de evoluţii mai bune pe parcursul sezonului, în care va dovedi cât de bun este ca jucător", a afirmat Fowler.

El spune că orice tânăr fotbalist are nevoie de cât mai multă dedicare la antrenamente şi de multe sacrificii pentru a reuşi să se impună în Premier League.

"Succesul unui tânăr fotbalist este antrenamentul, indiferent de mediul din care provii sau de cultura din care vii. Cu cât te antrenezi mai mult, cu atât devii mai bun. Totodată trebuie să îi asculţi şi pe coechipierii tăi, dar să ţii cont şi de locul din care provii. Practic trebuie să te pregăteşti aşa cum trebuie, să te dedici şi să sacrifici foarte multe. În meseria asta trebuie să fii determinat, eu întotdeauna mi-am dorit să fiu foarte bun în tot ceea ce am făcut", a completat fostul jucător, citat de Agerpres.

Radu Drăguşin a fost titular, dar a fost criticat

Presa engleză a spus despre Radu Drăguşin că a avut o prestaţie ”ordonată din când în când”, dar a notat că la meciul de sâmbătă românul ”a arătat ca varianta mai slabă a lui Micky van de Ven”.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel