Superliga Romaniei Robert Bădescu, fundaşul care a impresionat în Giuleşti, a semnat până în 2027. "Sunt extrem de fericit"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Robert Bădescu a semnat prelungirea contractului cu Rapid. 



”Rapid îşi asigură viitorul, prelungindu-i contractul lui Robert Bădescu, unul dintre jucătorii tineri cu o evoluţie foarte bună în sezonul trecut.

În vârstă de 19 ani, Robert a semnat un contract nou, pe trei sezoane, cu opţiune de prelungire pentru încă doi ani. Mult succes, Robert!”, este mesajul transmis de FC Rapid pe site-ul oficial.

Prima declaraţia a lui Bădescu după semnarea contractului

”Sunt foarte fericit pentru oportunitatea de a continua dezvoltarea la Rapid, un club de care m-am ataşat foarte mult.

Încrederea oferită de cei din club este foarte importantă pentru mine şi îmi doresc să îi răsplătesc pe cei care mi-au oferit această şansă prin evoluţiile mele bune.

Sper să reuşim să obţinem performanţe mari împreună", a declarat fundaşul. 

Robert Bădescu a venit la Rapid în vara anului 2022, de la Academia Prosport (Clinceni), şi are selecţii la naţionalele U17, U18 şi U19 ale României. În sezonul trecut a jucat 16 meciuri pentru formaţia de tineret a giuleştenilor şi a marcat 4 goluri. Debutul la echipa mare a avut loc sezonul acesta, în meciul cu UTA Arad, scor 4-1, din sezonul regulat, când a profitat de excluderea din lot a lui Andrei Borza. În acel meci, Bădescu a şi înscris singurul său gol din acest sezon. 

În afară de acea partidă, Robert Bădescu a mai evoluat în alte patru meciuri pentru FC Rapid în acest sezon. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?