Fotbal Robert Niță, impresionat de anduranța jucătorilor de la Oțelul Galați și Corvinul Hunedoara: „Uită-te ce animale sunt!”

Data actualizării: | Data publicării:
Instagram Robert Niță
Instagram Robert Niță

Fostul fotbalist al celor de la Rapid București a susținut că forma fizică a elevilor lui Dorinel Munteanu și Florin Maxim este de necomparat cu cea a altor formații din SuperLigă, spunând, totodată, cine va câștiga finala Cupei României.



Pregătirea fizică intensă dă roade. Pătrățelele hunedorenilor par modificate

Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați sunt formațiile care au reușit să acceadă în ultimul act al Cupei României, în sezonul 2023 – 2024. Hunedorenii au trecut în semifinalele competiției de formația FC Voluntari, scor 3-1, pe când gălățenii au reușit victoria în fața celor de la Universitatea Cluj, scor 2-1.

Fostul fotbalist, Robert Niță, a comentat anduranța de care dau dovadă fotbaliștii celor două echipe de fotbal:

„Jucătorii celor două echipe nu se vor gândi în finală că sunt obosiți sau să nu ajungă în prelungiri... Sunt două echipe foarte bine pregătite fizic. Păi Oțelul câștigă ultimele meciuri! Eu i-am văzut la meciul cu FC Voluntari, tu știi cât au alergat după minutul 60?!

Voluntari este o echipă bine pregătită fizic, dar Oțelul a defilat. Cred că se încălzesc greu... Ei merg așa ușor, iar din minutul 60 încep să joace tare. Și poza asta cu băieții ăștia de la Hunedoara, chiar zici că e făcută în Photoshop!”, a declarat Niță.

Niță crede că Oțelul va câștiga, dar vrea să vadă Corvinul învingător

De asemenea, el a mai afirmat că mulți fotbaliști ai formațiilor din prima divizie de fotbal din România ar dori să aibă fizicul jucătorilor celor două echipe calificate în finala Cupei: „Uită-te ce 'animale' sunt! Dacă faci poză la toate echipele din SuperLiga, nicio echipă nu arată toți jucătorii așa. Mai arată unu, doi, dar nu toți. Zici că sunt desenați, zici că e trucată poza, pe bune!

„Aproape toți jucătorii joacă, meci de meci, 90 de minute. Ei au dus campania asta de campionat în 14, maxim 15 jucători. Jucătorii ăștia au viitorul asigurat, dacă își mai dau și cu ulei pe corp, ăia sunt! Toți sunt manechine. Păi aștia, dacă ies pe stradă în Hunedoara, bubuie furnalele de la Combinat...

Bravo lor. Cu toate astea, cred că Oțelul Galați va câștiga finala, știți că îl simpatizez foarte mult pe Dorinel Munteanu. O să-l felicit dacă câștigă finala, ne-am salutat și la meciul cu Voluntari. Eu n-am avut niciodată probleme cu el. Zic că va câștiga Oțelul, dar sper să câștige Corvinul, să facă surpriza!”

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel