Fotbal international Roberto D'Aversa, fostul antrenor al lui Man şi Mihăilă de la Parma, concediat de Lecce după ce a lovit un adversar cu capul

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Scene halucinante în Serie A. Roberto D'Aversa, antrenorul lui Lecce, l-a lovit pe Thomas Henry, atacantul lui Verona, cu capul în figură, după ce echipa sa a pierdut meciul din campionat. 



Conducerea clubului nu a stat pe gânduri şi l-a pus pe liber pe D'Aversa, aflat pe banca echipei din iunie 2023. 

"După evenimentele survenite la finalul meciului dintre Lecce şi Hellas Verona, clubul anunţă că l-a demis pe antrenorul D'Aversa", se arată în comunicat.

Anterior, conducerea lui Lecce a condamnat agresiunea antrenorului său.

US Lecce condamnă cu fermitate gestul antrenorului său, fiind contrar principiilor şi valorilor acestui sport, a transmis clubul din Serie A, la care joacă şi tinerii fotbalişti români Alexandru Borbei (portar) şi Rareş Burnete (atacant).

D'Aversa l-a lovit pe Henry în figură imediat după finalul meciului. Ambii au fost eliminaţi, însă atacantul francez a fost potolit cu greu de colegii său şi de stafful Veronei pentru a nu-l bate pe antrenorul de 48 de ani. Scuza lui D'Aversa a fost că jucătorii Veronei au încercat tot meciul să îi provoace pe jucătorii săi. 

Au fost nişte provocări în ultimele minute şi nu am vrut ca jucătorii mei să fie suspendaţi. Îmi cer scuze pentru gest, dar intenţia mea a fost să-i despart pe jucători, după ce în ultimele şapte sau opt minute au fost provocări continue, a declarat acesta, citat de Agerpres.

Lecce se află pe locul 15 în Serie A, cu doar 25 de puncte, unul mai mult decât echipa aflată pe locul 18, primul loc retrogradabil, ocupat de Frosinone. Verona are 26 de puncte şi este pe locul 13. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel