Superliga Romaniei Dani Coman îl vrea pe Bogdan Andone la FC Argeş, Valeriu Iftime e pregătit să îi facă toate poftele antrenorului. Ce va face tehnicianul

Data publicării:
Facebook FC Botoșani
Facebook FC Botoșani

Valeriu Iftime anunţă că e pregătit să îi facă toate poftele lui Bogdan Andone pentru ca antrenorul care i-a salvat pe cei de la FC Botoşani de la retrogradare să nu plece. Finanţatorul spune că Andone e dorit la FC Argeş, unde Dani Coman a preluat funcţia de preşedinte. "Am avut o primă discuție cu Bogdan Andone și am stabilit clar un lucru cu el. Mi-a spus că el și-ar dori să continue la noi, dar dorește să clarificăm mai bine unele lucruri ca să poată semna prelungirea de contract.

Vrea să reglăm unele chestii legate de organizare, mai bine spus de bucătăria noastră internă, iar eu sunt gata să fac cum spune el. Are dreptate și am stabilit să ne vedem miercuri și să punem pe hârtie tot ceea ce el dorește. Să știți că nu mi-a cerut să îi rezolv problema salariului, deci nu a pus banii înainte de toate. Sunt de rezolvat doar niște lucruri organizatorice. Însă, el mi-a spus că a avut și unele discuții cu Dani Coman în legătură cu ceva pentru el de la FC Argeș, iar eu știam că Dani Coman îl dorește acolo, deoarece ei doi se știu de pe timpul în care amândoi lucrau la Astra.

Dar, nu cred că vom intra într-o competiție cu FC Argeș, deoarece totuși FC Botoșani e o echipă de prima ligă, nu? Mi-a mai transmis că are niște tatonări și de prin Cipru. Însă, vă mai spun încă o dată că eu sunt aproape sigur că Bogdan o să continue la FC Botoșani. Dar, totuși, vreau să realizez cât mai repede prelungirea de contract cu Bogdan Andone, deoarece avem de stabilit componența lotului și tot ceea ce înseamnă programul de pregătire pentru noul sezon.

Eu în iarnă am adus niște jucători la Botoșani, iar aceștia au semnat cu noi contracte pe șase luni, cu drept de prelungire din partea clubului. Iar eu vreau să îl întreb pe Bogdan pe care dintre ei îi mai oprim la Botoșani, că băieții trebuie anunțați și ei. Mă întrebi de Dican, Florescu și Mailat? Ei mai au contracte cu FC Botoșani, dar le-am spus clar că pentru o ofertă bună sunt gata să le dau drumul. Dacă au vreo ofertă, atunci să vină și să mi-o prezinte, iar eu sunt dispus să o analizez foarte bine”, a spus Iftime, citat de Ştiri Botoşani.

Ce va face Bogdan Andone 

După ce FC Botoşani a câştigat ambele meciuri cu CS Mioveni de la barajul de promovare/menţinere în Liga 1, cu acelaşi scor, 1-0, Bogdan Andone a vorbit şi despre viitorul său. 

”Nu pot să spun că a fost ofertă de la FC Argeș, au fost niște discuții cu Dani, cu care am colaborat la Astra. 

Nici cu domnul Iftime nu am discutat decât după ce am terminat barajul. De astăzi, pot să încep ușor, ușor. Am discutat cu patronul, prima opțiune a Botoșaniul, i-am promis lucrul ăsta, dar va trebui să schimbăm câteva lucruri.

Dacă vom continua, trebuie să fim mult mai bine organizați din toate punctele de vedere. Trebuie făcute lucrurile mult mai bine.

Voi vedea ce voi face, am niște discuții și din Cipru, de la unele echipe de acolo. Vom vedea. Prima opțiune este Botoșaniul, dar vom vedea”, a declarat Bogdan Andone, prezent la emisiunea Liga Digisport.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel