Stiri România pierde finala EURO 2024 la minifotbal

Data publicării:
Facebook Federaţia Romana de Minifotbal
Facebook Federaţia Romana de Minifotbal

România nu a reuşit să câştige titlul european la minifotbal. După un turneu perfect, în care nu a suferit nicio înfrângere, România a cedat la loviturile de departajare în finala contra Serbiei. Tricolorii au intrat la pauză în dezavantaj, după ce sârbii au deschis scorul. După pauză, însă, tricolorii au pus stăpânire pe joc şi au reuşit să egaleze dintr-o lovitură liberă executate de Balea, care l-a surprins pe portarul sârbilor. 

Meciul a mers în cele din urmă la loviturile de departajare, acolo unde sârbii s-au impus cu 10-9. 

România este  campioana mondială en-titre. 

"Avem peste 2000 de echipe de minifotbal, înregistrate în circuitul competiţiilor noastre. Avem aproximativ 30.000 de jucători legitimaţi, care pot fi verificaţi la orice oră. Suntem foarte bine organizaţi, există transparenţă, se poate verifica în ce competiţii joacă jucătorii noştri, câte goluri marchează, câte meciuri joacă. 

Există foarte multă atractivitate. Cei care au acces la acest sport provin din toate mediile, indiferent de vârstă sau pregătire. Se pot înscrie într-o echipă de minifotbal, şi asta e foarte important. Când intră pe teren, chiar dacă nu vorbim de competiţii majore, se simt importanţi, se simt sportivi. 

Cred că noi avem meritul că le-am dat această posibilitate, să le creem un cadru legal în care să îşi poată desfăşura activitatea sportivă, să îşi reprezinte campionatul, judeţul, la competiţiile naţionale sau internaţionale", a declarat Ioan Onicaş la DC Sport. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel