Echipa nationala Românii au îmbrăcat în galben orașul Frankfurt! Suporterii așteaptă cu nerăbdare duelul cu Slovacia

Data publicării:
Federația Română de Fotbal
Federația Română de Fotbal

Echipa națională de fotbal a României va întâlni Slovacia astăzi, 26 iunie, de la ora 19:00.Fanii români continuă să uimească întreaga Europă cu atmosfera pe care o întrețin la meciurile echipei naționale a României. Și de această dată, suporterii s-au îmbrăcat în galben și au luat cu asalt străzile din Frankfurt.

Echipa națională a României se află, în acest moment, pe prima poziție a grupei E, în cadrul Campionatului European de fotbal din Germania.

Formația „tricoloră” a debutat excelent la EURO 2024, reușind să înregistreze o victorie clară în fața reprezentantei Ucrainei, scor 3-0, ca în a doua partidă jucătorii români să fie surclasați de „Diavolii Roșii”, scor 2-0.

Meciul decisiv pentru calificarea în optimile competiției este duelul cu slovacii, programat miercuri, 26 iunie. Acesta se va desfășura pe Deutsche Bank Park din Frankfurt, începând cu ora 19:00.

Arbitru: Daniel Siebert (GER). Asistenți: Jan Seidel, Rafael Foltyn (GER). Al patrulea oficial: Felix Zwayer (GER). Arbitru VAR: Bastian Dankert (GER). Asistenți VAR: Christian Dingert (GER), Massimiliano Irrati (ITA).

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel