Superliga Romaniei Românii devin minoritari la Rapid București. O nouă mutare a giuleștenilor

Data publicării:
Facebook FC Rapid
Facebook FC Rapid

Clubul de fotbal din Giulești trece prin numeroase schimbări, ultima mutare a oficialilor fiind realizată în direcția analizei video.



Rapid București și-a achiziționat staff străin

Staff-ul clubului de fotbal Rapid București are un nou membru, Kyriakos Televantos fiind noul analist video. Acesta a câștigat titlul de campion în Cipru (2021), dar și Cupa Ciprului, în ultimele două sezoane.

Kyriakos a fost analist video la academia lui Manchester City (U9 – U23), dar și la formația feminină a „cetățenilor”, alături de care a câștigat campionatul Angliei (2017).

Performanțele lui Televantos :

Acesta a câștigat Cupei Ciprului, cu Omonia Nicosia (2022, 2023), a participat în grupele Europa League (2022). De asemenea, Kyriakos Televantos a participat în grupele Conference League (2021) și a câștigat titlul de campion al Ciprului (2021).

Noul analist video a câștigat Supercupa Ciprului (2021) și titlul de campion cu echipa feminină a lui Manchester City (2017). El are diplome în Licența UEFA A Master of Sport and Exercise (Manchester Metropolitan University).

Kyriakos este cel de-al patrulea străin din staff-ul Rapidului, alături de Neil Lennon (antrenor principal), Iain Brunskill (antrenor secund) și Andy Liddell (preparator fizic).

CITEȘTE ȘI Noua eră a Rapidului cu Lennon înseamnă un nou început fără Angelescu? Detaliile relației cu Șucu

Grigore, primul plecat din rândul jucătorilor

După modificările aduse în cadrul staff-ului giuleștean, clubul de fotbal Rapid București a anunțat, joi, prima despărțire de un jucător al formației.

Dragoș Grigore este primul jucător anunțat că va părăsi Rapid București, după 65 de meciuri disputate în tricoul alb-vișiniu. Fotbalistul de 37 de ani a venit la Rapid în vara anului 2021, odată cu promovarea clubului în SuperLiga României.

Acesta a marcat de trei ori în cele 65 de partide jucate. În ultima stagiune, Dragoș a bifat patru apariții pentru Rapid, trei în SuperLigă și una în Cupa României.

„Grig a fost întotdeauna un model de profesionalism, și îi mulțumim pentru toate momentele frumoase petrecute împreună de-a lungul ultimilor trei ani!

Mult succes în continuare, Dragoș!” a fost mesajul postat de către Rapid București, pe pagina oficială de Facebook.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?