Superliga Romaniei Romario Benzar, şocat că lui Abdallah i-a fost redusă suspendarea. "Ce trebuia să îmi facă? Joc pe semnătură"

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Hakim Abdallah, atacantul celor de la Dinamo, a fost suspendat şase etape după ce i-a spart capul lui Romario Benzar la meciul dintre FC Botoşani şi Dinamo, pierdut de "câini" cu 2-1 în playout. Benzar a ajuns la spital şi spune că încă nu s-a recuperat complet. Comisia de Disciplină a FRF a decis, însă, să reducă suspendarea atacantului, de la şase etape la doar două. 



"Sancțiune disciplinară. Admite recursul. Desființează Hotărârea CDE nr. 139/30.04.2024. În temeiul art. 63.1. lit. a), raportat la art. 63.2.4 lit. a) teza 1 din Regulamentul Disciplinar, sancționează jucătorul Abdallah Hakim Djamel cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 10.000 lei. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare", se menționează în soluția Comisiei de Recurs publicată pe site-ul oficial al LPF.

Jucătorul și-a ispășit deja sancțiunea în partidele cu FC Voluntari și Universitatea Cluj.

"Joc pe semnătură. Trebuia să mă omoare?"

Romario Benzar spune că decizia este incredibilă, mai ales că rana lui nu este încă vindecată. 

"Jur că nu știam nimic. Incredibil. Sunt la masă și acum aflu. Ce să spun? Nu mi se pare normal și chiar nu mă așteptam la așa ceva.

Spun că și șase etape au fost prea puține! Pentru că eu am suferit mult și încă o fac. Ce trebuia să-mi facă? Să mă omoare? Nu este destul că am capul plin de fire, că port o cască și îmi curge sânge după fiecare antrenament? Rana mea nu s-a vindecat nici acum și comisiile astea, ce sunt ele, că nu mă pricep, iau astfel de decizii, reduci de la șase la două! Nu știu ce să spun, poate sunt interese. Se trece prea ușor peste așa ceva, nu poți să faci ce vrei și comisia nu știu care să te ierte că așa vrea cineva. Una să dea șase, alta… două, e o diferență de neînțeles.

Dar pe mine m-a chemat cineva de la Comisia de Recurs să mă întrebe, să mă vadă? Sună-mă comisie și pe mine să vezi dacă sunt bine, că pe mine m-a lovit. Joc deoarece am vrut să fac sacrificii pentru echipa mea, mi-am dorit să ajut și îți spun și ție și celor de la comisie, joc pe semnătură. Medicii mi-au zis că am avut șansă, că sunt norocos, mi-au transmis că are fi bine să evit să intru pe teren. O săptămână nu am putut să dorm, am stat pe calmante și am umplut patul de sânge. Dar poate trebuia să nu mai joc fotbal!

Sursa: Captură Facebook FC Botoşani

Mi-a dat un mesaj și i-am acceptat scuzele. Dar eu rămân cu tăietura în cap și el cu două etape de suspendare. Asta e realitatea, se trece foarte ușor peste o accidentare gravă și cred că vor urma lucruri și mai dure. Îmi este teamă de ultima etapă. Sunt sigur că nici Luca Mihai nu se simte bine cu treaba asta, am auzit și eu de la colegi că încă are probleme și uitați că el nu a revenit pe gazon, e clar că ceva nu e cum trebuie. Dar suntem în România, fiecare face ce vrea, să ne rugăm să rămânem sănătoși", a declarat Romario Benzar pentru Prosport

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel