Echipa nationala S-a făcut analiza meciului România - Bulgaria. „Ne-au surprins puțin bulgarii...”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Echipa națională de fotbal a României a încheiat meciul amical cu Bulgaria la egalitate, scor 0-0, în prima partidă pregătitoare înainte de Campionatul European din Germania (14 iunie - 14 iulie).



Prestația „tricolorilor” de marți seara a determinat diferite opinii în spațiul public, unii dintre comentatori spunând că partida amicală cu Bulgaria reprezintă doar un antrenament pentru fobaliștii români, pe când alte voci critică remiza albă a jucătorilor echipei naționale. 

Basarab Panduru: „Meciul nu a fost cel mai reușit”

Basarab Panduru a declarat că avea alte așteptări de la jucătorii selecționatei României, dar înțelege faptul că partida a fost doar de pregătire: „Parcă nu vedeam 0-0 ăsta, parcă nu vedeam jocul ăsta deși este un amical și înțeleg multe lucruri. Probabil că au făcut antrenamente mai tari.

Poate asta este o explicație că nu au fost într-o formă bună, nu au dat drumul la șprint. Ne-au surprins puțin bulgarii pentru că au fost bine organizați. Meciul nu a fost cel mai reușit”, a spus Basarab Panduru.

De asemenea, și Mihai Stoica a comentat prestația „tricolorilor” din meciul de marți seară, afirmând: „Cam așa am văzut și eu meciul, dar nu prea contează amicalele ăstea.

Am auzit că noi am trimis oameni să observe meciurile Ucrainei, probabil că și alții au trimis să ne vadă pe noi și cred că n-au înțeles nimic (n.r. râde).”, a spus MM Stoica, după meci.

Drăgușin și R. Marin, jucători care au comis greșeli

„(n.r. ce îi spuneați după un asemenea meci?) Îi spuneam că a fost cald la București, a plouat azi noapte... Chiar nimeni nu poate să tragă concluzii dupa meciul ăsta, jucători de la care ai așteptări mari au comis erori, Dragușin, Răzvan Marin”, a continuat Mihai Stoica.

Totuși, atât Basarab Panduru, cât și Mihai Stoica l-au remarcat pe portarul Florin Niță, care i-a luat locul lui Horațiu Moldovan în apărarea echipei țării noastre.

Panduru a mărturisit că „Niță nu a fost rău”, în timp ce MM Stoica l-a completat: „Nu cred că o să fie vreodată, a ajuns la o maturitate care îți dă o siguranță!”, potrivit orangesport.ro.

CITEȘTE ȘI Edi Iordănescu, supărat de ratarea ocaziilor în România - Bulgaria. „La European mai mult de 2-3 ocazii nu vom avea”

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?