Superliga Romaniei S-a rezolvat problema biletelor la Rapid - FCSB. MM Stoica a făcut anunţul. "S-au ţinut de cuvânt"

Data publicării:
Foto DC Sport
Foto DC Sport

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a anunţat că s-a rezolvat problema biletelor pentru fanii FCSB la meciul cu Rapid de pe Arena Naţională şi că sectorul alocat acestora este deja sold-out. 



"S-a rezolvat cu biletele, s-au ţinut de cuvânt. Ce se întâmplase? Peluza destinată suporterilor noştri are 12.815 scaune. De regulă, când oaspeţii beneficiau de o peluză întreagă, cu zonele tampon, care în opinia mea sunt exagerat de mari, numărul de bilete alocat oaspeţilor era 8600. În primă fază, s-au deschis doar sectoarele din mijloc. Ni s-a trimis o schiţă cu zone tampon mai mari decât se obişnuia, şi erau doar 5400 de bilete. Şi de asta am zis că nu ne dau toată peluza. După aia, am înţeles explicaţia. Întâi să se epuizeze astea, şi apoi se deschid sectoarele adiacente. S-au dat 8600 de bilete, s-au vândut toate. E sold-out la noi în peluză. 

Aşa a fost algoritmul, aşa s-au gândit să le scoată la vânzare. Eu m-am gândit că suporterii noştri vor renunţa, văzând că e sold-out, dar nu au renunţat. Vor fi 8600 de suporteri ai noştri în peluză. Ce se mai strecoară prin alte sectoare vor fi oameni fără însemne. Dar nu vor fi foarte mulţi. 

De la ce au pornit discuţiile între suporteri

De unde au pornit divergenţele între suporterii celor două echipe. La primul meci în Giuleşti, anul trecut, cei de la Rapid au spus că ne dau toată peluza, ca să le dăm noi toată peluza pe Arena Naţională. Înţelegere, discutat, totul ok. Şi-au pregătit ai noştri coregrafie pentru toată peluza, sunt vreo 3000 de locuri în Giuleşti. După care, nu ştiu cine a decis, dar în loc de toată peluza au fost vreo 600 de locuri. Le-a picat rău alor noştri. Şi au zis bine, 5% ne-aţi dat, atât vă dăm şi noi. Dar nu e prima dată. S-a mai întâmplat şi înainte. Acum, Rapid a venit cu propunerea să dea peluză întreagă, iar noi în playoff să dăm peluză întreagă. Nu am fost de acord. Playoff-ul e alt campionat. Ce se va discuta atunci rămâne de stabilit între liderii suporterilor. Noi nu decidem peste capul lor. Dacă vor să dea doar 5%, conform regulamentului, facem exact ce spun ei", a declarat Mihai Stoica. 

FCSB şi Rapid se înfruntă pe Arena Naţională sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00, în derby-ul etapei cu numărul 30. FCSB este lider în Liga 1, cu 12 puncte avans faţă de giuleşteni. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?