Echipa nationala "S-a spus că pe Ianis îl salvează tata. Îmi vine să râd. Asta nu se mai poate". Gheorghe Hagi, discurs manifest despre fiul său

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Ianis Hagi nu a reuşit să se impună la Deportivo Alaves, echipă unde a fost împrumutat de Glasgow Rangers, iar în vară se va întoarce, cel mai probabil, în Scoţia. După ce s-a zvonit că fotbalistul ar putea fi împrumutat la Farul Constanţa, Gheorghe Hagi a răbufnit. 



Ianis Hagi este rezervă la Deportivo Alaves şi se pare că nu va rămâne la clubul din La Liga şi din vară. Românul se va întoarce la Glasgow Rangers din vară, când îi expiră împrumutul. 

Gheorghe Hagi, antrenorul celor de la Farul Constanţa şi tatăl lui Ianis, a spus că nu sunt şanse ca acesta să se întoarcă la Farul. 

"Nu e titular de drept, aşa cum ne aşteptam (n.r. la Alaves). Ăsta e singurul adevăr. Restul, tot ce s-a zis în ziare, sunt doar răutăţi, prostii, minciuni. Se zice că Rangers nu îl vrea pe Ianis. Ianis are contract cu Rangers, la vară e jucătorul lor. Nu e că nu are echipă şi, în ghilimele, că îl salvează tata. Asta nu se mai poate. Îmi vine să râd, nici nu ştiu ce să fac când văd asta. Pentru că nici dacă vrem el nu mai poate veni înapoi. Ianis a ajuns la un alt nivel. E în primii trei jucători ai României, ca şi experienţă internaţională. A jucat afară, a reuşit afară, are meciuri în cupele europene. Cred eu că e în primii trei din toată naţionala României. A câştigat titlul de cel mai bun jucător şi la noi în ţară, şi în străinătate. Sunt lucruri concrete. 

În toamnă, când a fost greu, presiune mare, a făcut diferenţa. A ieşit cel mai bun. A fost jucătorul cu randamentul cel mai bun. Ce vreţi mai mult ca să vă convingeţi? De la un jucător care iubeşte România", a declarat Gheorghe Hagi. 

"La anul, Ianis va fi cel mai bun" 

Gică Hagi a menţionat şi că accidentarea lui Ianis este cea care l-a ţinut pe loc în acest sezon. Conform antrenorului Farului, abia din sezonul următor Ianis Hagi va redeveni jucătorul dinaintea accidentării. 

"Eu vă zic un lucru şi risc spunând asta. La anul, Ianis va fi din nou cel mai bun. Pentru că aşa se spune. Cât stai, atât îţi trebuie ca să revii la ce erai înainte. Şi nefiind cum era înainte, a făcut diferenţa în ultimele meciuri la naţională. A demonstrat, e iubit de români. Numele e mare, însă, aşa că trebuie să se scrie despre el", a mai spus Hagi. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel