Cupa României „Să vină Cupa la Galați” vs „Să vină Cupa la Castel”. Suporterii Oțelului și Corvinului, spectacol pe străzile din Sibiu

Data actualizării: | Data publicării:
Colaj foto/ Facebook FC Corvinul Hunedoara/ Facebook SC Oțelul Galați
Colaj foto/ Facebook FC Corvinul Hunedoara/ Facebook SC Oțelul Galați

Fanii celor două formații s-au pregătit pentru a fi prezenți la finala Cupei României, în care Oțelul Galați întâlnește Corvinul Hunedoara. Aceștia au luat asalt străzile din Sibiu, unde oferă un spectacol pe cinste.Echipe cu formă fizică de invidiat, în finala Cupei

Oțelul Galați va întâlni Corvinul Hunedoara în finala Cupei României, meci programat pe 15 mai, de la ora 20:30. Elevii lui Dorinel Munteanu și Florin Maxim se vor duela pentru titlu pe stadionul Municipal din Sibiu, care are o capacitate de puțin peste 12.000 locuri, fapt ce i-a nemulțumit pe suporterii celor două echipe, la punerea biletelor spre vânzare.

Fanii Oțelului s-au arătat dezamăgiți de faptul că nu au putut cumpăra bilete pentru finală, acestea epuizându-se în câteva ore. Cu toate acestea, atât gălățenii, cât și hunedorenii sunt dornici să fie prezenți la desfășurarea ultimului act al competiției.

Clubul Oțelul Galați a organizat o cursă specială cu trenurile CFR care să îi ducă pe suporterii dornici la Sibiu, alocându-se un număr limitat de 1000 de locuri. De asemenea, suporterii se pregătesc cu eșarfe cu inscripția celor două finaliste de anul acesta, „Oțelul Galați - Corvinul Hunedoara”, dar și cu tricouri roșii, aceasta fiind culoarea utilizată de jucători în meciurile din deplasare.

Suporterii ambelor formații își fac apariția pe Stadionul din Sibiu din toate colțurile țării, mulți suporteri venind chiar din afara României, pentru a-și susține echipa favorită.

Oțelarii au luat cu asalt străzile din Sibiu, scandând în cor „Să vină Cupa la Galați!”

Mai mult decât atât, fanii dunărenilor, care au ratat șansa de a-și achiziționa un bilet pentru finala de la Sibiu, vor putea viziona meciul pe esplanada de la „Păpădie”, din orașul Galați, unde autoritățile locale vor amplasa un ecran mare pe care se va transmite live partida.

Nici hundorenii nu se lasă mai prejos, aceștia punând în vânzare diferite materiale cu inscripții speciale pentru marea finală de miercuri, dintre care eșarfe, tricouri sau fanioane. Oficialii se asigură că toți suporterii hunedoreni vor fi îmbrăcați în culorile clubului, respectiv alb-albastru.

Aceștia s-au mobilizat și au pornit spre Sibiu, unde își vor susține echipa preferată. Pentru hunedoreni, calificarea în ultima fază a competiției este unică în istorie, astfel că suporterii Corvinului nu au evitat să vină cu miile pe Stadionul din Sibiu.

Asemenea adversarilor, aceștia folosesc sloganul „Să vină Cupa la Castel!”

Corvinul Hunedoara s-a calificat fără precedent în finala Cupei României, după victorii clare cu CFR Cluj în sfeturi, respectiv FC Voluntari în semifinală. Pentru Oțelul, aceasta este a doua finală a Cupei României, după cea pierdută în fața echipei Dinamo, din anul 2004. Gălățenii au trecut în sferturi de Universitatea Craiova, respectiv de Universitatea Cluj, în penultimul act.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Cupa României
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel