Stiri Saarbrucken, echipă aflată pe locul 11 în Liga a 3-a germană, a scos Eintracht Frankfurt din Cupă. Înainte de Eintracht, o bătuse pe Bayern

Data publicării:
Foto cu rol ilustrativ: Pexels
Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Saarbrucken FC merge în sferturile de finală ale Cupei Germaniei, după ce a învins-o pe Eintracht Frankfurt. 



Echipa de liga a treia FC Saarbrucken s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Germaniei la fotbal, după ce a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formaţia Eintracht Frankfurt, într-o partidă disputată miercuri.

Gazdele s-au impus prin golurile marcate de Kai Brunker (64) şi Luca Kerber (78). Eintracht a încheiat meciul în inferioritate numerică, după eliminarea lui Noel Futkeu (82).

Saarbrucken, care ocupă un modest loc 11 în al treilea eşalon al fotbalului german, a reuşit să o elimine în turul precedent pe Bayern Munchen, deţinătoarea recordului de trofee cucerite în DFB Pokal.

În cel mai aşteptat meci al serii de miercuri, VfB Stuttgart, ocupanta locului al treilea în Bundesliga, a dispus cu 2-0 de Borussia Dortmund (locul 5), prin dubla atacantului Serhou Guirassy (54, 77).

Actualul lider al campionatului german, Bayer Leverkusen, a trecut fără probleme, cu 3-1, de formaţia de ligă secundă SC Paderborn, graţie golurilor lui Victor Boniface (12), Exequiel Palacios (28) şi Patrik Schick (87), scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Stiri





DC Media Group Audience
pixel