Competitii Sabrina Maneca Voinea, două medalii de argint la Europenele de la Rimini

Data publicării:
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

La Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică de la Rimini, sportiva româncă Sabrina Maneca Voinea a reușit o performanță notabilă, câștigând medalia de argint în finala de la bârnă și medalia de argint în finala la sol.



În finala de la bârnă desfășurată sâmbătă, Sabrina Maneca Voinea a obținut un punctaj impresionant de 14,166 puncte, cucerind medalia de argint. Aceasta a fost devansată doar de italianca Manila Esposito, care a obținut 14,400 puncte. Pe locul trei s-a clasat franțuzoaica Marine Boyer, cu 14,033 puncte. O altă reprezentantă a României în finala de la bârnă, Lilia Cosman, s-a clasat pe locul al patrulea cu 13,500 puncte, după ce în calificări obținuse locul șase.

În aceeași zi, Sabrina Maneca Voinea a concurat și în finala la sol, unde a confirmat nivelul său excelent din calificări. Obținând nota maximă în calificări, 13,700 puncte, Voinea a reușit să câștige medalia de argint în finala de sol cu aceeași notă, 13,700 puncte. Aurul în această probă a revenit tot unei gimnaste italiene, Manila Esposito, cu 13,833 puncte, iar bronzul a fost câștigat de Angela Andreoli, tot din Italia, cu 13,666 puncte.

Duminică, competiția continuă cu finala pe echipe.

dcsport Team | Categorie: Competitii




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?