Superliga Romaniei Șanse mari ca derby-ul Rapid - FCSB să se joace fără spectatori. Unde s-ar putea desfășura partida

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Meciul dintre cele două reprezentante ale Bucureștiului s-ar putea juca în afara Capitalei, decizie cauzată de sancțiunea pe care Comisia de Disciplina a FRF ar oferi-o giuleștenilor, în urma incidentelor din partida cu Universitatea Craiova.



Rapid – FCSB, la Mioveni, fără spectatori?

Se pare că meciul dintre Rapid București și FCSB, partidă care contează pentru ultima etapă din play-off-ul SuperLigii, se va disputa fără spectatori.

Clubul gazdă ar fi fost sancționat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF, din cauza suporterilor giuleșteni, care au aruncat mai multe torțe pe gazon, înainte de începutul partidei cu Universitatea Craiova, câștigată dramatic de olteni cu scorul de 2-1, potrivit playsport.ro

Mai mult decât atât, conducerea Rapidului ar lua în calcul varianta de a muta meciul din Capitală la Mioveni, pentru a scădea din costurile de închiriere a stadionului și totodată de a nu le oferi ocazia deja campionilor de la FCSB să sărbătorească titlul pe terenul lor, în Giulești.

Gigi Mustață: „Să vadă și ei un trofeu real, nu de carton!”

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a afirmat că nu ar fi de bun augur ca partida dintre FCSB și Rapid București, din ultima etapă a play-off-ului, să se joace la Mioveni, în condițiile în care stadionul din Giulești ar putea fi suspendat.

„Ultima etapă nu știm exact unde jucăm. Înțeleg că nu vor să ne primească în Giulești, ci să mute meciul la Mioveni. Oriunde ne duc, noi oricum mergem cu trofeul de campioni după noi. Să vadă și ei un trofeu real, nu de carton. Nu vreau să cred că mergem la Mioveni, cum nu vreau să cred că este adevărat să nu ne ofere nici 5 la sută din bilete. Am auzit că vor să-și asume asta.

Dacă nu știm unde jucăm ultima etapă, în schimb am aflat că meciurile din preliminariile Champions League le jucăm în Ghencea, pe stadionul Steaua. Înțeleg că este deja semnat contractul de închiriere. De ce? Pentru că așa vreau eu”, a spus Mustață, pe canalul de YouTube al lui Gabi Safta, Templul Sportului.

Meciul dintre Rapid București și FCSB va avea loc sâmbătă, 18 mai, de la ora 18:00.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?