Superliga Romaniei Săpunaru - Lennon, primul conflict major de la Rapid? Robert Niţă îl contrazice pe Horia Ivanovici

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Jurnalistul Horia Ivanovici este de părere că între Neil Lennon şi Cristi Săpunaru va izbucni un conflict în acest sezon, dacă fundaşul Rapidului nu va evolua prea mult. "Primul conflict major de la Rapid va fi între Săpunaru şi Lennon. Pentru că Săpunaru are o vârstă, Lennon nu e dat pe spate de Săpunaru. Probabil că Lennon vrea să facă o echipă pentru viitor. Nimeni nu îi contestă valoarea lui Săpunaru, doar că nici Cristiano Ronaldo nu mai e cel de altădată la vârsta la care e. Deci primul conflict de la Rapid e Săpunaru - Lennon. Notaţi-vă cu litere mari, dau în scris", a declarat Horia Ivanovici la Fanatik. 

"Clar că probabil Lennon vrea altceva, de aia şi schimbarea asta de sistem, dacă va considera că ăsta e sistemul care se pretează cel mai bine pe lotul Rapidului. Chiar dacă nu este Cristi acolo, ai şi un Manea care poate juca fundaş central, ai şi un Bădescu care la bază e tot fundaş central. Nu cred că se va pune problema de un conflict", a replicat Robert Niţă. 

Neil Lennon a folosit în ultimul meci amical al Rapidului, cu Maribor, scor 4-0, un sistem cu trei fundaşi centrali, 3-5-2, iar Cristi Săpunaru nu a fost inclus printre titulari. 

"Am încheiat un cantonament excelent în Slovenia, cu antrenamente tari, dar și cu meciuri de verificare reușite, în care Neil Lennon a putut să-și impună filosofia de joc.

Astăzi, ne întoarcem acasă, băieții vor avea parte de două zile libere, iar de luni vom intra cu toate forțele în programul de pregătire al meciului cu UTA!", au transmis giuleştenii la revenirea în ţară. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel