Jocurile Olimpice Sascha Zverev, pregătit să își apere titlul olimpic la Paris. Câți sportivi trimite Germania la Jocurile Olimpice

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Alexander Zverev a reușit să câștige medalia de aur la ediția trecută a Jocurilor Olimpice (Tokyo).Zverev, printre sutele de sportivi prezenți la JO 2024

Tenismenul Alexander Zverev își va apăra titlul de campion olimpic la Jocurile de la Paris (26 iulie - 11 august), după ce a fost inclus oficial printre cei 101 sportivi nominalizați miercuri de Comitetul Olimpic German (DOSB) pentru competiția din capitala Franței.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Team Deutschland (@teamdeutschland)Zverev, în vârstă de 27 de ani, a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce l-a învins cu 6-3, 6-1 pe rusul Karen Hacianov în finala de la simplu masculin.

Kerber, prezentă și ea la Olimpiada de la Paris

Pe lista dată publicității de DOSB figurează, de asemenea, jucătoarea de tenis Angelique Kerber (36 ani), medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Rio, în 2016, unde s-a înclinat în finală în fața portoricanei Monica Puig (4-6, 6-4, 1-6).

Kerber, fost lider mondial al tenisului feminin, a revenit anul acesta în circuitul profesionist după o pauză de 18 luni, perioadă în care a adus pe lume o fetiță.

Aceasta este a treia listă de sportivi nominalizați de DOSB, iar delegația germană cuprinde acum peste 160 de sportivi, inclusiv rezerve.

Cea mai recentă listă include 25 de medaliați la precedentele Jocuri Olimpice, dar și peste 50 de sportivi care își vor face debutul olimpic la Paris.

Alte două runde de nominalizări sunt programate pentru luna viitoare, DOSB prevăzând să deplaseze la Paris peste 400 de sportivi.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Jocurile Olimpice
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel