Echipa nationala Şase tricolori au început mai devreme antrenamentele

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Şase tricolori convocaţi de Edi Iordănescu pentru partidele cu Bulgaria şi Liechtenstein, ultimele înainte de EURO 2024, au început mai devreme antrenamentele la Mogoşoaia. 



"Pentru că au terminat mai devreme treaba la echipele de club, unii dintre jucători s-au prezentat mai devreme în cantonamentul de la Mogoșoaia. Astfel, Dennis Man, Valentin Mihăilă, Marius Marin și Denis Alibec au inceput pregătirea în urmă cu o săptămână, pe 20 mai. Aceștia s-au pregătit zilnic alături de staff-ul echipei naționale. Ulterior, joi, 23 mai, li s-a alăturat și Andrei Burcă, iar căpitanul Nicolae Stanciu a venit sâmbătă", transmite FRF.

Edi Iordănescu a explicat cum a făcut selecţia

Selecţionerul Edward Iordănescu a anunţat lotul preliminar de 28 de jucători pentru partidele amicale de pe Ghencea, cu Bulgaria şi Liechtenstein. Din aceştia, doar 26 vor merge în Germania pentru turneul final.

"A fost o selecție continuă. Lotul l-am alcătuit în ultimii doi ani și jumătate. Au fost analize, au fost concluzii trase, în tot acest timp.

Pentru mine a contat mult coeziunea grupului, omogenitatea și istoricul. Mi-am sumat și decizii mai puțin populare. Au fost critici, dar dacă îndeplinirea obiectivului s-a realizat, însemannă că a fost bine. Responsabilitatea a fost mereu a mea.

În linii mari dintre aceștia (n.r. va alege jucătorii pentru EURO 2024). Nu avem timp prea mult să experimentăm. Momentul experimentelor a trecut. De aici vom alege. Doar în cazuri excepționale mai pot interveni modificări, ca de exemplu o accidentare.

Nu e ușor, competițiile deja s-au terminat. E greu să ai multe soluții la îndemână. Am adus și băieți mai tineri, să vadă atmosfera și să-i câștigăm pentru perspectivă. În linii mari, acesta este grupul de jucători care va reprezenta România la EURO 2024”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit FRF TV.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?