Fotbal international Scenă șocantă în semifinalele Supercupei Arabiei. Cristiano Ronaldo, eliminat de pe teren

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Superstarul portughez a părăsit terenul de fotbal, luni seara, în timpul semifinalei Supercupei Arabiei Saudite, după ce a văzut cartonașul roșu.



Ronaldo, violent pe teren

Starul portughez Cristiano Ronaldo a fost eliminat în finalul meciului pierdut de echipa sa, Al-Nassr, în fața rivalei Al-Hilal (scor 1-2), luni seara, pe stadionul Mohammed bin Zayed din Abu Dhabi, în semifinalele Supercupei Arabiei Saudite la fotbal.

Ronaldo a văzut cartonașul roșu direct, cu patru minute înaintea finalului jocului, după ce a lovit un adversar în momentul în care Al-Nassr era condusă cu 2-0, înainte de a marca golul de onoare.

Al-Hilal, formație antrenată de portughezul Jorge Jesus, a deschis scorul în minutul 62, prin Salem Al-Dawsari, iar apoi și-a dublat avantajul prin brazilianul Malcom (72), înainte ca Al-Nassr să reducă din handicap în timpul adițional prin senegalezul Sadio Mane, fostul jucător al lui FC Liverpool.

Francezul Karim Benzema, fostul coechipier al lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid, a avut, în schimb, o seară mult mai bună, reușind să înscrie primul său gol din 2024, în cealaltă semifinală a Supercupei Arabie Saudite, câștigată de echipa sa, Al-Ittihad, cu 2-1, în fața formației Al-Wehda.

Benzema, care nu mai marcase de peste o sută de zile, a deschis scorul după doar 55 de secunde de joc, pe stadionul Al-Nahyan din Abu Dhabi, acesta fiind cel mai rapid gol marcat în istoria Supercupei Arabiei Saudite. Al-Ittihad și-a dublat avantajul înainte de pauză, prin marocanul Abderrazak Hamdallah, care a fructificat o pasă a brazilianului Romarinho.

Al Wehda a înscris la rândul ei în timpul adițional (90+7), prin Hussain Ahmed Al-Issa, după ce marocanul Faycal Fajr ratase un penalty în minutul 90+1.

Al-Ittihad, deținătoarea trofeului, va disputa joi finala Supercupei Arabiei Saudite împotriva formației Al-Hilal, triplă câștigătoare a competiției (2015, 2018, 2021) și actualul lider al ligii saudite, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel