Fotbal Schimbări majore ale lui Edi Iordănescu la echipa națională. Cum va arăta formația României la amicalul din Madrid

Data publicării:

Selecționerul României, Edi Iordănescu, se pregătește intens pentru amicalul contra echipei Columbiei, care se joacă mâine, 26 martie, la Madrid. Iordănescu face șapte schimbări în interiorul echipei, înainte de meciul cu sud-americanii, abordând foarte diferit etapa actuală de pregătire, față de partida împotriva Irlandei de Nord.



Edi Iordănescu schimbă foaia! Șapte modificări la echipă

Edward Iordănescu a modificat planurile de joc pentru meciul următor, desfășurat împotriva Columbiei, la Madrid. Partida de marți seară se va juca pe Civitas Metropolitano din Madrid, iar echipa selecționerului român pare că schimbă cu mult formula de start. Acesta a realizat nu mai puțin de șapte schimbări față de disputa cu Irlanda de Nord, dorind să abordeze într-o notă diferită partida împotriva columbienilor.

„Tricolorii” înfruntă sud-americanii, a căror națională pare a fi „cea mai în formă” echipă din lume. Columbia se poate lăuda cu o formă foarte bună de joc, mai ales după victoria cu naționala Spaniei, scor 1-0.

După ce prestația și rezultatele echipei naționale în urma primului meci amical cu Irlanda de Nord nu au strălucit, Edi Iordănescu a decis să abordeze total diferit duelul împotriva mult valoroasei naționale a Columbiei.

Naționala României va debuta în 4-3-3 împotriva Columbiei, conform FANATIK. În duelul cu Irlanda de Nord, Iordănescu a început meciul într-un 4-2-3-1, iar jucătorii noștri nu au putut să desfacă apărarea disciplinată și agresivă a naționalei irlandeze.

Mai mult decât atât, selecționerul a fost nevoit să își schimbe deciziile după accidentările multiple ale unor jucători, precum cele ale lui Nicușor Bancu, Vasile Mogoș și Florin Tănase.

Horațiu Moldovan, din nou în poarta României. Manea, înlocuit

Singurii fotbaliști care vor fi titulari în meciul cu naționala Columbiei sunt stoperii Radu Drăgușin și Andrei Burcă, dar și Răzvan Marin și căpitanul echipei, Nicolae Stanciu. Titular în poarta României, în amicalul contra Columbiei, va fi Horațiu Moldovan, care va bifa prima apariție într-un meci pe Civitas Metropolitano, mai ales că nu a debutat încă în tricoul noii sale echipe, Atletico Madrid.

După ce a fost criticat după prestația pe care a avut-o în meciul împotriva Irlandei de Nord, este posibil ca Cristi Manea să fie înlocuit de Deian Sorescu. Acesta va fi introdus titular în partea stângă a defensivei la meciul contra Columbiei, iar în partea dreaptă va fi înlocuit Vasile Mogoș, de către Andrei Rațiu.

În zona mediană, își vor face apariția Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Marius Marin. Ultimul dintre aceștia nu a fost titular în amicalul cu Irlanda de Nord, Edi Iordănescu mizând pe Denis Drăguș, Olimpiu Moruțan și Denis Alibec în zona ofensivă.

De asemenea, nu vor fi titulari jucătorii George Pușcaș, Florinel Coman și Dennis Man, astfel că ei vor începe amicalul contra Columbiei pe banca de rezerve.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?