Superliga Romaniei Se caută acţionari pentru Dinamo

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Eugen Voicu, acţionarul majoritar din Red&White, spune că au loc discuţii cu oameni care să investească la Dinamo, după ce echipa s-a salvat de la retrogradare. 



"Cei de la Renovatio merită aprecierile pentru că au crezut în proiectul nostru și au venit alături de noi singuri, nu i-a adus nimeni. Discuțiile au fost edificatoare și lucrurile au mers foarte repede înainte. Pe lângă Renovatio există și alți acționari care contribuie cu sume la dezvoltarea și creșterea activității clubului. Renovatio are cea mai mare contribuție, trebuie să recunoaștem lucrul ăsta, și este un suport care face diferența în cadrul acționarilor.

În perioada iunie-iulie-august, anul trecut, am fost eu cel care a adus sumele necesare pentru ce s-a întâmplat atunci. Noi suntem în discuții cu alți potențiali investitori, iar dacă lucrurile se întâmplă mai repede, atunci putem să venim într-o lună sau două cu anunț, dacă nu, probabil va mai dura. 

Performanțele sportive nu ne-au ajutat deloc și ceea ce credeam că se finalizează mai repede s-a amânat. În momentul în care discuțiile pe care le avem se finalizează, sperăm noi, cred că pentru toată lumea va fi o ușurare și o bucurie că vom avea asemenea noi acționari”, a spus Eugen Voicu, la Radio Dinamo1948.

Dinamo a reuşit să se salveze de la retrogradare după barajul cu Csikszereda, scor general 2-0. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?