Superliga Romaniei Se desfiinţa Dinamo dacă retrograda? Andrei Nicolescu spune ce s-ar fi întâmplat dacă alb-roşii nu rămâneau în Liga 1

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a spus ce s-ar fi întâmplat la echipă dacă sezonul ar fi fost încheiat cu o retrogradare în Liga 2. 



Dinamo s-a salvat de la retrogradare în urma barajului cu Csikszereda, câştigat la general cu scorul de 2-0. Cu toate astea, dacă alb-roşii ar fi retrogradat, lucrurile ar fi luat o altă turnură în Ştefan cel Mare. 

"Nu s-ar fi desfiinţat echipa, dar trebuia să facem o restructurare completă. Ne pregătisem pentru o restructurare a lotului, voiam să mizăm pe tineri, să creştem o generaţie nouă, preponderent jucători români, cu o altă mentalitate. Pentru că, dacă s-ar fi ajuns acolo, trebuia să acceptăm că nu am restructurat clubul, că a fost un an care ne-a păcălit cu acea promovare. În vară, cumva, planurile noastre s-au dovedit a fi un pic fanteziste, trebuie să recunoaştem. Plecând de la dorinţa de a ţine grupul care a promovat în Liga 1. S-a dovedit că unitatea grupului venit din Liga 2 nu a putut face faţă Ligii 1. Până la modul în care am gestionat nevoia de transferuri noi sau numărul de jucători noi pe care voiam să îi transferăm. Lucrul ăsta s-a întors împotriva noastră în primele 17 etape", a declarat Andrei Nicolescu la Templul Sportului. 

Peluza Cătălin Hîldan, mesaj direct pentru conducerea lui Dinamo după salvarea de la retrogradare

Peluza Cătălin Hîldan a reacţionat dur la câteva ore după meci şi a transmis un mesaj clar conducerii. 

"Dinamo București, club de fotbal, caută conducere profesionistă. Ajunge cu amatorismul!", au scris fanii. 

Cu câteva zile în urmă, şi Ionel Dănciulescu cerea demisiile lui Andrei Nicolescu şi Zeljko Kopic de la Dinamo. 

”Din punctul meu de vedere, ar trebui să se schimbe ceva la Dinamo. Chiar dacă se salvează, e un eșec total. Tot ce s-a întâmplat e un eșec total.

Iar cei responsabili, vorbim de domnul Nicolescu și chiar de Kopic, eu dacă aș fi omul care dau banii la Dinamo, aș vrea să văd demisiile pe masă.

E un eșec total la câți bani s-au investit, în special în partea a doua a campionatului. Tot un eșec e (n.r. chiar dacă se salvează Dinamo). Poate sunt eu mai pretențios. Așa văd eu”, a spus Ionel Dănciulescu, la Digi Sport Special.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?