Turnee ATP Se știu câștigătorii de la Țiriac Open. Doi francezi, campioni la București

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Finala de dublu din cadrul turneului Țiriac Open s-a încheiat cu puțin timp în urmă, tenismenii francezi Sadio Doumbia și Fabien Reboul adjudecându-și titlul, învingând perechea finlandez-britanică Heliovaara & Henry Patten.



Un nou titlu pentru cuplul francez

Francezii Sadio Doumbia și Fabien Reboul au câștigat titlul în proba de dublu a turneului de tenis țiriac Open (ATP 250), găzduit de baza sportivă Năstase/Marica din Capitală și dotat cu premii totale de 579.320 euro, duminică, după ce au învins în finală cuplul Harri Heliovaara (Finanda)/Henry Patten (Marea Britanie) cu 6-3, 7-5.

Favoriții numărul doi au obținut victoria după o oră și 26 de minute de joc.

Heliovaara și Patten, capi de serie numărul trei, nu au reușit niciun break în acest meci, ratând toate cele trei șanse avute.

Aceasta este al treilea titlu ATP la dublu cucerit de Doumbia și Reboul, după cele de la Chengdu (2023) și Montpellier (2024). Ei au mai disputat trei finale, la Cordoba (2023, 2024) și Estoril (2024).

Învingătorii de la București vor fi recompensați cu un cec de 30.610 euro și 250 de puncte ATP la dublu, iar învinșii se vor alege cu 16.380 de euro și 150 de puncte, scrie Agerpres.

Finala de simplu, între Fucsovics și Nevano

CITEȘTE ÎN CONTINUARE Maghiarul Fucsovics întâlnește un argentinian, în finala turneului Țiriac Open

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee ATP




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel