Superliga Romaniei Sebastian Colţescu a recunoscut discuţia cu Daniel Niculae, dinaintea meciului FC Rapid - FCSB

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Stenogramele din dosarul în care Liviu Ungurean a fost reţinut 30 de zile, iar Daniel Niculae are calitatea de suspect, arată că preşedintele FC Rapid a spus că Sebastian Colţescu şi-a dat acordul pentru materialele pirotehnice folosite în startul partidei de pe Arena Naţională. Sebastian Colţescu era arbitru VAR la acel meci. 



"Da. Nu...nu dă drumul! Si dacă dă drumul, iși asumă... își asumă arbitrul! Dar am vorbit și cu COLȚESCU și a zis, dați, bă, cu ce vreți!", i-a zis Daniel Niculae lui Liviu Ungurean într-una dintre discuţiile avute în ziua meciului cu FCSB. 

Sebastian Colţescu ar fi fost chemat deja la Comisia Centrală a Arbitrilor pentru a da explicaţii şi a recunoscut că a vorbit cu Daniel Niculae. Dezvăluirea a fost făcută de jurnalistul Dan Udrea, de la Orange Sport

”Din ce ştiu eu, Colţescu a confirmat la CCA că a vorbit cu Daniel Niculae. Deci, există discuţia. Că tot vorbeam noi, ieri, că poate n-a existat şi i-a zis lui Bocciu aşa, ca să braveze. A doua, Vassaras a fost foarte deranjat de chestiunea asta, că numele unui arbitru apare în contextul acesta, în stenograme”, a spus Dan Udrea. 

Cu toate astea, acelaşi Dan Udrea spune că ce a făcut Sebastian Colţescu nu este o chestiune penală. 

”Faptul că Sebastian Colţescu a vorbit cu Daniel Niculae nu este o chestiune penală.Ştii ce a fost relevant pentru procurori, în discuţia Niculae-Bocciu, legată de Colţescu? Ca să vadă că prin funcţia sa i-a avantajat pe ei, pe suporteri. În idee asta. Să bage materiale, să poată da cu ele”.

După ce numele lui Sebastian Colțescu a apărut în discuția dintre Daniel Niculae și „Bocciu”, șeful galeriei rapidiste, Mihai Stoica a făcut o serie de aluzii privind modul în care centralul a arbitrat anumite partide ale FCSB din Superligă. El și-a adus aminte de fazele controversate din meciurile liderului clasamentului actual.

MM Stoica a menționat două evenimente, precum golul marcat de Paul Iacob în victoria Rapidului din sezonul regulat la Superligii contra FCSB, încheiat cu scorul de 3-1 pe Arena Națională, dar și momentul în care Sebastian Colțescu a anulat golul marcat de Florinel Coman în meciul dintre CFR Cluj și FCSB, scor 1-1, din Gruia.

„A făcut-o campionatul ăsta [a dezavantajat FCSB]. Golul lui Iacob e marcat după ce-și face loc, îl împinge pe Ngezana. Ce să facem? Colțescu ne-a scos mingea din poartă! Că i-a zis Găman, nu i-a zis Găman, nu mă interesează! Am eu vreo vină?! Să fie sănătos! Pentru penalty-ul ăla trebuie să plătim la fiecare meci?!”, s-a declarat contrariat, Mihai Stoica.

De asemenea, el a mai spus că deciziile greșite ale arbitrului au determinat rezultate diferite de ceea ce se putea întâmpla, în condițiile unui joc „arbitrat corect”: „Prefer să nu mai fi fost penalty-ul ăla, uite ce pățim din cauza lui. Facem egal la Constanța, dar băteam CFR-ul. E puțin mai important, zic eu! (...) N-am eu vreo vină că a greșit Colțescu și a dat penalty acolo!”, a declarat Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB.  

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?