Fotbal Selecționerul german, ofertat de Bayern Munchen. Rămâne naționala Germaniei fără antrenor?

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Julian Nagelsmann a fost contactat de clubul la care a activat în trecut, respectiv Bayern Munchen. Bavarezii sunt în căutarea unui nou antrenor, după anunțul actualului tehnician, Thomas Tuchel, care a decis să se despartă de echipă la finalul sezonului. 



Actualul selecționer al Germaniei, Julian Nagelsmann, a fost contactat de fostul său club, Bayern Munchen, aflat în căutarea unui înlocuitor pentru antrenorul Thomas Tuchel, a anunțat sâmbătă cotidianul Bild, citat de agenția DPA.

Potrivit Bild, Max Eberl, membru al consiliului de conducere al clubului bavarez, a avut deja discuții cu Nagelsmann despre o posibilă reîntoarcere pe Allianz Arena.

Nagelsmann a fost demis de Bayern Munchen în martie 2023, fiind înlocuit de actualul antrenor, Tuchel, care a anunțat deja că se va despărți de campioana en titre din Bundesliga la finalul sezonului.

Bayern nu știe pe cine să aleagă

Spaniolul Xabi Alonso, antrenorul rivalei Bayer Leverkusen, a fost candidatul favorit al lui Bayern, dar acesta a informat vineri că va continua și în sezonul viitor alături de echipa la care deja activează.

Nagelsmann a semnat un contract valabil până la finalul EURO 2024, competiție care va avea loc în Germania între 14 iunie și 14 iulie, dar Federația germană de fotbal (DFB) este dispusă să-i ofere un nou acord, conform sursei citate.

Acesta a înregistrat prima victorie în calitate de selecționer în fața Statelor Unite, ca mai apoi să reușească o remiză cu naționala Mexicului, înainte de a încheia anul 2023 cu două înfrângeri consecutive, în fața Turciei și Austriei.

Julian Nagelsmann a reușit, totuși, victoria alături de jucătorii săi, în meciurile cu puternicele naționale ale Franței și Olandei, conform Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?