Superliga Romaniei Semnal de alarmă la Dinamo. "Nu avem lot de Liga 1"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dinamoviştii nu mai vor să aibă emoţii de retrogradare în sezonul următor, dar nu toată lumea are acelaşi optimism. 



La Radio Dinamo1948, jurnaliştii Ionuţ Zainea şi Cătălin Alexandru au tras un semnal de alarmă privind lotul echipei şi spun că este nevoie rapid de întăriri. 

Dinamo s-a salvat de la retrogradare în urma barajului cu Csikszereda, scor general 2-0, însă a depins de rezultatele ultimei etape din playout pentru a prinde locul de baraj. 

"Deocamdată, e o lipsă de personal teribilă în lotul lui Dinamo", a punctat Ionuţ Zainea în startul emisiunii. 

"Da, cam este o lipsă de personal. Cam strâmbi din nas când vezi lotul pe care îl are la dispoziţie momentan Zeljko Kopic. Dacă apăsăm butonul de panică, nu ştiu dacă se panichează cei care ar trebui", a spus şi Cătălin Alexandru. 

"Nu ştiu dacă să îl apăsăm încă. E posibil să vedem primul transfer în următoarele zile. Încă nu apăs butonul de panică, doar că a început o numărătoare inversă. Clepsidra se scurge. Acum nu este panică, este o aşteptare, puţin nervoasă, pentru că nu vedem niciun transfer. Însă Doamne fereşte să avem aceeaşi retorică peste 5-6-7 zile", a mai spus Zainea. 

"Este un adevăr pe care trebuie să îl acceptăm. Lotul pe care îl are acum Kopic este de Liga 2. Eşti principala candidată la retrogradare, alături de Unirea Slobozia şi Gloria Buzău. Dacă vrei să te baţi pentru playoff, nu poţi să stai în Lixandru, Dennis sau în jucătorii care nu au demonstrat în Liga 1. Fără supărare. Nici într-un jucător de U18, Darius Gavrilă. E un tânăr de perspectivă, dar nu pentru a fi folosit acum minute serioase. Şi nicidecum în Slimani sau Hakim în atac", a intervenit Cătălin Alexandru. 

"Dacă ne uităm acum, chiar şi cu cei absenţi, nu avem lot de Liga 1. Au plecat 7 jucători de sezonul trecut, dar doar unul e regretat, Pavicic. Deocamdată, putem spune că avem mari minusuri. Din punctul meu de vedere, ar trebui aduşi minimum 12 jucători. Dar deocamdată e 0-7. 0 veniri, 7 plecări", a completat Zainea. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?