Tenis Serena Williams întoarce toate privirile la Miami! Americanca, dialog cu mai mulți jucători din TOP

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Câștigătoarea a 23 de titluri de Mare Șlem a revenit pe terenul de tenis de la Miami Open. De această dată, ea a ținut să îl felicite pe bunul său prieten, Grigor Dimitrov, după ce i-a fost alături în tribune, în timpul semifinalei de la turneul american. De asemenea, ea a fost imortalizată și în prezența altor jucători de tenis.



Serenei îi este dor de tenis

Marea campioană Serena Williams a fost prezentă în semifinalele turneului de la Miami, în calitate de spectator. Aceasta a ținut să îl felicite pe Jannik Sinner (3 ATP) după meci, jucătorul italian reușind să îl învingă pe Daniil Medvedev (4 ATP) în doar două seturi, 6-1 6-2, în 71 de minute. Cealaltă semifinală a competiției i-a adus în prim-plan pe Grigor Dimitrov (12 ATP) și Sascha Zverev (5 ATP), care au oferit un meci de tenis spectaculos, apreciat de întregul public american. Această partidă a durat două ore și 39 de minute, și s-a încheiat în decisiv, scor 6-4 6-7(4) 6-4.

Serena i-a oferit complimente italianului, după ce „l-a distrus” pe Medvedev la Miami. Ea i-a spus lui Jannik că și-ar fi dorit să aibă o lovitură de forehand ca a tânărului jucător și, totodată, că nivelul arătat de acesta este incredibil.

Ipostaze tandre alături de bulgar

Americanca a fost filmată în timp ce dialoga cu Dimitrov, presupusul fost partener în urmă cu mai mulți ani, după meciul din semifinalele turneului din Florida. Aceștia păreau că sunt foarte implicați în discuție, fiind amuzați, în mod reciproc, în timpul conversației:

De asemenea, există cadre ce o arată pe Serena Williams celebrând punctele câștigate de bulgar, din timpul partidei dintre el și Zverev:

Grigor Dimitrov și Jannik Sinner s-au întâlnit până acum de trei ori, un meci dintre cei doi fiind înregistrat tot în cadrul turneului de la Miami. Bulgarul a câștigat prima partidă directă în trei seturi, la Roma, în anul 2020, pe când Jannik Sinner l-a învins în următoarele două meciuri pe care le-au disputat, anul trecut, în Florida, dar și la Beijing. Aceștia se vor întâlni pentru a cuceri trofeul din Statele Unite ale Americii mâine, 31 martie.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?