Fotbal international Sergio Ramos se desparte de FC Sevilla după un an

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fundaşul spaniol Sergio Ramos rămâne din nou liber de contract, după un an petrecut la FC Sevilla. 

 Sevilla FC a anunţat luni plecarea fundaşului său central Sergio Ramos, în vârstă de 38 de ani, scrie AFP.

"Sergio Ramos a anunţat clubul Sevilla FC că nu va mai rămâne în sezonul viitor, după ce şi-a realizat visul de a reveni la clubul de unde s-a lansat spre succesul internaţional", a indicat gruparea andaluză.

"Sevilla FC îi mulţumeşte lui Sergio Ramos pentru angajamentul, conducerea şi dăruirea pe care le-a dovedit în acest sezon, urându-i mult succes în următoarea sa provocare profesională", se mai arată în comunicat.

Fostul căpitan al naţionalei Spaniei, care a refuzat oferte din Arabia Saudită pentru a ajuta Sevilla FC aflată în dificultăţi economice şi sportive, îşi va lua rămas bun de la suporteri marţi dimineaţă.

El a demonstrat, jucând 37 de meciuri în toate competiţiile cu clubul andaluz în acest sezon, în special în Liga Campionilor, că în ciuda vârstei era încă în formă.

Fostul jucător de la PSG şi Real Madrid este considerat unul dintre cei mai mari fundaşi din istorie, cu un palmares imens (25 de titluri inclusiv o Cupă Mondială, două Campionate Europene, patru Ligi ale Campionilor, cinci La Liga şi două Ligue 1), scrie Agerpres. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel