Fotbal international Sergiu Radu e convins că Florinel Coman s-ar putea adapta în Bundesliga

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Florinel Coman ar fi pe lista lui Stuttgart, ocupanta locului 3 în Bundesliga. Silas ar avea o ofertă de 60 de milioane de euro din Arabia Saudită, astfel că nemţii ar fi dispuşi să îl cumpere pe Coman de la FCSB. 



Sergiu Radu, fost jucător la Stuttgart, crede că Florinel Coman are calităţile necesare pentru a se adapta în Bundesliga.

"Ca fotbalist, Florinel Coman e într-un moment foarte bun al carierei. Este destul de matur și a ajuns la o vârstă la care un jucător poate da tot ce are mai bun. 

La ce calități are și la ce formă arată acum, eu cred că ar putea face față în Bundesliga. Dar deocamdată e prematur să vorbim despre transfer, până când nu se va face. Zvonuri sunt multe. Dacă ar face față la Stuttgart? Nu știu, pentru că Stuttgart este acum într-un moment foarte bun. Face un campionat excelent, așa că nu știu dacă Florinel ar putea să se impună ca titular acolo. Dar, ca stil de joc, cred că Florinel Coman s-ar plia OK pe Bundesliga. Cred că ar fi momentul ca el să facă pasul către un campionat puternic. Dacă va fi Bundesliga, cu atât mai bine pentru el", a declarat Sergiu Radu pentru Sport.ro

Presa germană l-a analizat pe Coman 

"Coman este cel mai precis atacant din SuperLiga României. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani este unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB și, în același timp, alături de coechipierul său, Darius Olaru, conduce clasamentul marcatorilor din SuperLiga României, cu 14 goluri. Atacantul de 1,82 metri a oferit și 8 pase decisive. Aceste cifre nu au trecut neobservate de scouterii lui VfB Stuttgart.

Un transfer la VfB Stuttgart are sens, pentru că prin polivalența sa, Coman este foarte flexibil. De obicei vine din aripa stângă, deși Coman poate fi folosit și pe aripa dreaptă și chiar ca atacant central. Coman ar fi o opțiune și în mijlocul terenului pe ambele părți.

Coman vine ca rezervă?

Zvonurile despre transferurile lui VfB Stuttgart spun că Florinel Coman și-ar putea imagina o trecere în Bundesliga. Ar fi și următorul pas în cariera lui. Ar fi și prima sa oprire în străinătate. Atacantul în vârstă de 25 de ani i-ar putea servi drept rezervă lui Deniz Undav, dacă va rămâne cu șvabii după sezon", scriu cei de la sport90.de.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel