Fotbal international Sfârşitul unei ere. Luka Modric va pleca de la Real Madrid la finalul sezonului

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Luka Modric nu va primi un nou contract la Real Madrid în această vară şi va pleca de la club după 12 ani. Clubul de fotbal Real Madrid nu îi va prelungi contractul mijlocaşului croat Luka Modric, scadent la finalul acestui sezon, informează presa sportivă spaniolă

Conform postului de radio Cadena Ser şi cotidianului catalan Sport, Modric ştie deja că nu va continua pe Santiago Bernabeu, iar minutele pe care le-a disputat în acest sezon sunt în principal consecinţa accidentărilor suferite de fotbalişti precum Camavinga şi Tchouameni.

Modric, câştigătorul Balonului de Aur în 2018, nici măcar nu a ieşit la încălzire la ultimele două meciuri din La Liga, cu Almeria şi Las Palmas, iar antrenorul Carlo Ancelotti a justificat acest lucru: "Este o legendă şi nu îl voi pune să se încălzească dacă nu are de gând să iasă, pot face asta cu Arda Guler, dar nu cu el.

La 38 de ani, Luka Modric va trebui să ia o decizie cu privire la viitorul său. A avut oferte din Arabia Saudită, pe care le-a refuzat pentru a continua la Real Madrid, dar în vară va trebui să aleagă o nouă destinaţie.

Totul indică faptul că doreşte să rămână în continuare jucător activ. A demonstrat acest lucru cu selecţionata Croaţiei, pe care continuă să o conducă în calitate de căpitan şi cu care va participa la EURO 2024.

Real Madrid l-a transferat pe Luka Modric în 2012, de la formaţia engleză Tottenham Hotspur, croatul cucerind în total 24 de trofee alături de clubul din capitala Spaniei: 5 Ligi ale Campionilor, 5 Cupe Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe ale Europei, 3 titluri în La Liga, 2 Cupe ale Regelui şi 5 Supercupe ale Spaniei, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel