Echipa nationala Și-a asumat greșeala și acum merge să-i vadă. Marcel Răducanu, despre meciul „tricolorilor” cu Belgia

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fostul fotbalist român a recunoscut că a fost o greșeală să îi critice pe jucătorii naționalei înainte de a juca primul meci la EURO, anunțând că va fi prezent la partida acestora cu Belgia.Echipa națională a României a reușit să învingă Ucraina cu 3-0, în meciul de debut al „tricolorilor” la EURO 2024. După victorie, a existat un val impresionant de declarații pozitive, după ce, în urmă cu doar câteva zile, jucătorii selecționatei țării noastre erau supuși celor mai intense critici.

Răducanu: „Am primit invitație!”

Fostul internațional Marcel Răducanu a făcut parte din grupul criticilor negativi ai naționalei, dar a fost unul dintre puținii oameni care și-a asumat eroarea. Totodată, el a confirmat că a primit o invitație din partea oficialilor FRF și că abia așteaptă să meargă la meciul de sâmbătă seară.

„(n.r. - Veți merge la Köln să vedeți meciul cu Belgia?) Da, mă duc! Am primit invitație de la Mihai Stoichiță și vreau neapărat să merg acolo, să vorbesc și cu domnul Burleanu și cu băieții la hotel.

Dacă îl întâlnesc și pe Anghel Iordănescu, bineînțeles că vom sta puțin de vorbă să discutăm despre fotbal, cum să nu?!”, a spus Marcel Răducanu , potrivit OrangeSport.

Ce spunea Răducanu după meciul cu Ucraina

„Nu mai știu ce să cred. Nu realizez cum am putut să jucăm așa de bine împotriva Ucrainei. Am făcut meciul perfect. Îmi cer iertare că i-am criticat pe băieți și-i felicit din inimă pentru modul cum au evoluat! Și pe ei, și pe selecționer, dar și pe fani. Ce atmosferă au putut să facă!

Toată echipa a funcționat bine. De la portar și până în față. Mi-a plăcut cum s-au bătut în apărare, la mijloc, au pus suflet, au arătat ambiție. Poate că Stanciu, Dennis Man și Răzvan Marin au fost un pic peste ceilalți, dar, repet, toată echipa a jucat bine.

M-au impresionat și suporterii, nemții au spus că au fost 40.000, pe un stadion care are 66.000 de locuri la Euro! Ce atmosferă au putut să creeze! Au evoluat cu multă disciplină, cu devotament, cu atitudine și și-au făcut meciul ușor”, a spus el, potrivit gsp.ro.

Programul și rezultatele parțiale ale României la EURO 2024

- Luni, 17 iunie: România – Ucraina (München, 3-0)

- Sâmbătă, 22 iunie: Belgia – România (Köln, 22:00)

- Miercuri, 26 iunie: Slovacia – România (Frankfurt, 19:00)

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel