Superliga Romaniei Silviu Lung Jr. se desparte de Poli Iași și semnează cu o altă grupare din SuperLiga

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Portarul în vârstă de 34 de ani părăsește Politehnica Iași și semnează cu o echipă de play-off a Superligii, în calitate de jucător liber de contract.Silviu Lung Jr. pleacă de la echipă de play-out, în play-off

Silviu Lung Jr. este liber de contract după încetarea colaborării cu gruparea din Moldova, dar nu a stat mult pe gânduri, semnând rapid cu o altă echipă din SuperLiga, respectiv ocupanta locului 3 în clasamentul actualului sezon, Universitatea Craiova.

Fiul lui Silviu Lung revenea în urmă cu un an în SuperLiga României și semna cu Poli Iași un contract valabil pe un an. Așadar, după expirarea acestuia, el nu va mai continua și sezonul viitor la Politehnica Iași, hotărând să continue la Craiova. Lung Jr. a mai jucat la FC Universitatea, formația dezafiliată în anul 2011.

Portarul ieșenilor are 24 de meciuri în SuperLiga, în sezonul recent încheiat, partide în care a încasat 29 de goluri. În țara nostră, Lung Jr. a mai jucat la echipa Astra, alături de care a câștigat titlul, în anul 2016.

Lung Jr. va ajunge, așadar, să joace pentru o echipă ce s-a luptat pentru câștigarea titlului SuperLigii, după ce în sezonul actual a fost la un pas să retrogradeze cu Poli Iași, echipa salvându-se, totuși, de la retrogradare, în ultima etapă din play-out. Fostul internațional român se va lupta cu actualul portar al oltenilor, Laurențiu Popescu, pentru un post de titular, potrivit informațiilor GSP.

Lung Jr. va avea o concurență acerbă în Bănie, Laurențiu Popescu fiind titular în sezonul recent încheiat. Jucătorul în vârstă de 27 de ani a avut prestații pozitive la echipă, reușind să apere două lovituri de departajare din cadrul finalei barajului cu Universitatea Cluj, pentru preliminariile Conference League, partidă câștigată de olteni cu scorul de 5-4 (1-1, înainte de l.d.d.)

Silviu pleca, în anul 2017, în Turcia, la formația Keyserispor, iar cinci ani mai târziu semna cu echipa Al Raed, din Arabia Saudită. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel