Tenis Simona Halep a anunțat cu cine va colabora în viitor: „Îi admir munca foarte mult!”. Ce antrenor și-a ales românca și de când va începe pregătirea

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Simona Halep a pierdut prima partidă de după revenire, cu scorul 6-1 4-6 3-6, împotriva Paulei Badosa (80 WTA), din primul tur al turneului WTA 1.000 de la Miami. Aceasta a dezvăluit, după meci, cine îi va fi antrenor în viitorul apropiat.



Nou antrenor pentru Simona Halep

Meciul dintre Simona Halep și Paula Badosa a fost prima partidă disputată de româncă, după o pauză de peste un an și jumătate, în care a fost suspendată.

În urma cazului de dopaj, Simona Halep a încheiat colaborarea cu antrenorul său, Patrick Mouratoglou. Ultima dispută jucată de campioana noastră a fost cea din primul tur al Marelui Șlem american, din 29 august 2022, când a fost învinsă de ucraineanca Daria Snigur. La partida de marți seară, Simo a fost însoțită de partenerul ei de antrenament, Joao Monteiro, dar și de un fizioterapeut.

Astfel, după cum declarase și ea în câteva rânduri, era în căutarea unui antrenor, pe care, conform spuselor sale, se pare că l-a găsit. Simona Halep a dezvăluit că va începe o colaborare cu Carlos Martinez, după meciul de pe terenul american.

„Îl apreciez foarte mult!”

„Am vorbit cu Carlos Martinez. O să am o perioadă de pregătire, de cunoaștere - să spun așa - după Miami, când mă voi întoarce în Europa. Sper să meargă bine, eu îl apreciez foarte mult, a lucrat cu jucătoare care mie mi-au plăcut foarte mult, cum a fost Svetlana Kuznetsova. Îi admir munca foarte, foarte mult!”, a declarat fostul număr 1 mondial.

„Sper să ne înțelegem și sper să fiu aptă să muncesc la nivelul la care el își dorește și să facem treabă bună împreună.”, a mai declarat Simona Halep, pentru DigiSport.

Carlos Martinez este un antrenor de tenis spaniol, în vârstă de 49 de ani, născut la Barcelona. Acesta a fost antrenorul mai multor jucătoare de tenis, cele mai cunoscute fiind Clara Tauson, Svetlana Kuznetsova sau Daria Kasatkina.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?