Tenis Simona Halep a confirmat! Turneul WTA care i-a oferit wild-card româncei

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Simona Halep a mulțumit organizatorilor turneului WTA de categorie 1000 pentru invitația pe care i-au acordat-o. Aceasta va debuta pe suprafața de zgură, la sfârștiul lunii aprilie.



Halep nu joacă în BJKC. Se antrenează pentru zgura de la Madrid

După revenirea în circuitul de tenis de luna trecută, Simona Halep a anunțat, printr-o postare pe contul său de Instagram, că va participa la competiția din Madrid, turneu de categorie WTA 1000. Românca a fost învinsă, în primul său meci de după revenirea pe teren, de Paula Badosa (81 WTA), în set decisiv, la Miami Open.

Campioana nu va participa la competiția Billie Jean King Cup, desfășurată pe 12 și 13 aprilie, în Florida, unde echipa României va înfrunta echipa Ucrainei. Deși au existat mai multe informații conform cărora românca nu ar putea participa la Billie Jean King Cup, întrecere care ar fi putut-o ajuta în calificarea pentru JO 2024, anunțul oficial a fost realizat de către Federației Române de Tenis, pe rețelele de socializare.

„Din motive medicale, Simona Halep nu va putea fi prezentă alături de echipa României la confruntarea Billie Jean King Cup împotriva echipei Ucrainei.

Însănătoșire rapidă, Simona Halep!”, a fost postarea FRT.

Revenire pe zgură, pentru Simo

Simona Halep se antrenează cu noul său antrenor, spaniolul Carlos Martinez, pentru a reveni pregătită de sezonul de zgură din sezonul acesta. Românca a postat un mesaj de mulțumire pentru organizatorii competiției de la Madrid Open, anunțând faptul că aceasta a primit un wild-card pentru turneul care va avea loc în perioada 23 aprilie - 5 mai.

„Mulțumesc mult, Madrid Open, pentru această oportunitate. Madridul a fost întotdeauna un turneu special pentru mine, cu amintiri fericite și sunt recunoscătoare că pot face mai multe, astfel.

Ne vedem curând! ♥️”, a fost mesajul lui Halep.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?