Tenis Simona Halep s-a enervat la sosirea în ţară. "Chiar e necesară nebunia asta?"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Simona Halep a revenit în ţară după audierile de la TAS, iar acum aşteaptă verdictul Tribunalului de Arbitraj Sportiv în cazul său de dopaj. La sosirea în România, sportiva a fost luată la întrebări de reprezentanţii presei, însă a fost vizibil iritată. 



”Nu declar absolut nimic. V-am promis că o să vorbim după ce vine rezultatul. Vă rog frumos să înțelegeți. Stați încet că nu se întâmplă nimic. E necesară toată nebunia asta, așa?", a declarat Simona Halep la aeroport. 

Noaptea trecută, Simona Halep s-a arătat optimistă după audierile de la TAS. 

”Trei zile intense în care mi-am arătat nevinovăția. Vreau să le mulțumesc în special lui Howard, Claude și lui Bogdan pentru munca incredibilă pe care au făcut-o”, a scris Simona Halep într-un story pe Instagram, postat în jurul orei 23:00, vineri seara.

Medicul Pompiliu Popescu spune că WADA ar trebui desfiinţată, dacă TAS anulează suspendarea lui Halep 

"Să fie achitată nu cred, poate o avea şanse să îi fie redusă suspendarea iniţială de patru ani. Dar nu îi poate fi redusă cu mult, iar ea e deja în vârstă pentru sportul profesionist, deci oricum nu văd cum să mai revină pe teren. Noi am mai discutat şi ţi-am mai spus: păcat că îşi încheie cariera urât! Se întâmplă aşa ceva fiindcă a ales o cale greşită, a fost sfătuită prost.

Ea a ales să învinovăţească oameni, instituţii, laboratoare, a mers pe o cale pe care nu avea nicio şansă de succes. Mai bine ar fi recunoscut, “da, am greşit!”. Aşa, oamenii, suporterii ei, ar fi înţeles că era vorba, într-adevăr, despre o greşeală şi atât. Continuând să susţină că a fost vina altora şi că nu s-a dopat, Simona le dă motive celor care s-ar putea întreba “oare a făcut aşa ceva doar acum? Nu cumva a procedat la fel pe tot parcursul carierei şi toate performanţele ei au fost realizate cu ajutorul dopingului?”.

Exact asta s-a întâmplat (n.r. a aruncat o umbră asupra carierei). Adrian Mutu a procedat mai corect şi mai eficient, nu a contestat laboratoarele, a acceptat pedepsele care au fost mici şi a revenit pe teren. El a recunoscut că a greşit. Dar asta vine din educaţia pe care Mutu a primit-o de la părinţii lui. Comportamentul pe care-l are acum Simona Halep spune ceva şi despre caracterul ei", a declarat medicul Pompiliu Popescu pentru Fanatik.

CITEŞTE AICI MAI MULTE

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?