Echipa nationala Simona Halep ține pumnii echipei naționale. Ce va face dacă „tricolorii” avansează în competiție

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

„Tricolorii” vor întâlni „Diavolii Roșii” în cursul zilei de astăzi, 22 iunie, începând cu ora 22:00.Simona Halep susține tinerii jucători ai naționalei

Simona Halep a mărturisit că nu urmărește meciurile de fotbal, spunând că nu se pricepe deloc la acest sport. Totuși, tenismena română le ține pumnii „tricolorilor” din actuala formație de fotbal a țării noastre, întrucât susține mereu performanța, indiferent de domeniu.

Halep a afirmat că a văzut documentarul făcut în cinstea „Generației de Aur”, despre care a avut numai cuvinte de laudă: „Mi-a plăcut teribil. Chiar îi admiram cât de serioși și cât de buni atleți erau. Și fizic, și talentați, și cum loveau mingea... mi-a plăcut foarte, foarte mult. Și sper ca noua generație să fie acolo...” a spus fostul lider WTA. 

„Nu mă pricep deloc la fotbal. Eu îmi doresc să ajungă cât mai sus. Nu urmăresc, dar le urez succes și știu cât de mult înseamnă această calificare pentru fotbalul românesc și mai ales pentru ei, pentru că majoritatea e formată din jucători foarte tineri”, a declarat Simona Halep.

Halep: „Și mie mi-a plăcut să mă aplaude alții”

„Ai de gând să ieși în stradă pentru ei, dacă reușesc o calificare într-un tur superior?”, a fost întrebată Simona Halep. Aceasta a răspuns:„Chiar am văzut în documentar că toată lumea ieșise în stradă pentru ei. Nu știam. Nu m-am gândit și nici nu mi-am imaginat că a fost așa în anii aceia.

Nu zic 'nu!' Eu sunt pentru astfel de lucruri și îmi place să aplaud performanța, pentru că și mie mi-a plăcut să mă aplaude alții. Posibil să ies, da!”, a răspuns Simona Halep, pentru sport.ro

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel