Tenis Simona Halep vrea să lucreze din nou cu Darren Cahill. "Nu mă retrag decât cu el în tribună"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Simona Halep şi-ar dori să fie antrenată din nou de australianul Darren Cahill, omul care a dus-o pe locul 1 mondial. 



"Noi am vorbit când încă lucram împreună prin 2021 că o să mă retrag cu el în tribună. Acuma nu știu dacă o să se întâmple, dar eu sper. Tot timpul dorința rămâne,” a dezvăluit Simona Halep pentru Știrile PRO TV. 

Cu toate astea, Halep recunoaşte că va fi greu să lucreze din nou cu australianul, din moment ce acesta antrenează alt număr 1 mondial, pe italianul Jannik Sinner. 

"Ce șansă, când el mai are un numărul unu mondial acum? M-am bucurat tare mult. Chiar ieri când juca am auzit la televizor că s-a retras Djokovic și știam de la el că dacă Djokovic se retrage sau pierde, intră Sinner numărul unu. Și chiar i-am scris în timpul meciului și mi-a răspuns după. Zice am văzut mesajul tău pe ceas, eram foarte fericit.

Mă bucur tare mult pentru ei, pentru amândoi. L-am cunoscut și pe Sinner, e un băiat extraordinar și e serios și merită să fie acolo,” a completat Simona Halep. 

Halep joacă la Sports Festival 2024

Jucătoarea de tenis va reveni pe teren alături de Andrei Pavel, pe 15 iunie, într-un meci demonstrativ cu perechea americano-germană Andre Agassi - Steffi Graf, la Sport Festival 2024.

„Simona Halep revine în fața fanilor și va juca alături de Andrei Pavel în demonstrativul cu Andre Agassi și Steffi Graf de la Sports Festival 2024. Cei patru jucători de tenis fac show în 15 iunie, la BTarena, Cluj-Napoca.

Patru dintre cei mai mari jucători ai tenisul mondial vor juca la demonstrativul de excepție organizat în cadrul Sports Festival 2024: Andre Agassi și Steffi Graf vor face show alături de cea mai bună jucătoare din istoria României, Simona Halep, și de al doilea cel mai bine clasat jucător român, după Ilie Năstase, Andrei Pavel.

Spectacolul de tenis va avea loc în 15 iunie, ora 18:00, la BT arena, pentru a celebra a cincea ediție a Sports Festival”, se arată comunicatul organizatorilor.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?