Tenis Simona Halep vrea să revină la Paris

Data publicării:
Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru
Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru

Simona Halep vrea să revină la Paris, unde a câștigat două dintre cele mai importante titluri ale carierei.Simona Halep, fost lider al tenisului feminin, a declarat într-un interviu pentru Euronews că speră să ajungă din nou la Paris, acolo unde a obținut două dintre cele mai importante titluri ale carierei, primele trofee de Grand Slam, Roland Garros-ul la junioare, în 2008, respectiv la senioare, în 2018.

De altfel, unul dintre obiectivele pentru anul viitor, în cazul în care va avea câștig de cauză în apelul făcut la TAS de la Laussane, unde se va analiza dosarul său de dopaj, este acela de a participa la Jocurile Olimpice din 2024, care se vor desfășura la Paris.

”Desigur. Este visul meu. Știu că nu sunt șanse mari, dar visez, pentru că Parisul este orașul meu de vis.

Am câștigat Roland-Garros aici când eram junioară, așa că totul a început foarte devreme și ar fi extraordinar să mă întorc pe teren, indiferent de situație.

Tot ce-mi doresc este să fiu pe teren pentru că acolo este locul meu și simt că vreau să o fac din nou”, a declarat Simona Halep în interviul menționat.

Halep, cu încrederea zdruncinată

Pe de altă parte, Simona Halep a explicat că în cazul în care TAS va menține verdictul cu privire la suspendare pentru patru ani, începând din octombrie 2022, acesta ar putea fi sfârșitul carierei sale, având în vedere faptul că deja are 31 de ani.

”Patru ani înseamnă mult la vârsta mea, cel puțin. Dacă vor fi patru ani nu știu cum mă voi descurca. Probabil va fi sfârșitul carierei mele.

Și pentru ceva ce nu am făcut și nu este din vina mea, este și mai catastrofal”,a mai spus cea mai bună jucătoare de tenis din România.

Mai mult decât atât, Halep a ținut să sublinieze că a avut parte de o susținere foarte importantă din partea fanilor, a a jucătoarelor, dar și a legendelor tenisului, una dintre acestea fiind Chris Evert.

”Sprijinul este uimitor. Fanii care mp susțin necondiționat înseamnă foarte mult pentru mine. Și adversarele și-au arătat sprijinul și apreciez foarte mult. La fel și legendele tenisului, am primit atât de mult sprijin din partea lor. Toate astea mp ajută să lupt să-mi curăț numele”, a mai spus Simona Halep.

Sonia Baciu | Categorie: Tenis
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel