Superliga Romaniei Singurul arbitru pe care Gigi Becali îl acceptă la meciul dintre FC Rapid şi FCSB. Nu e Istvan Kovacs

Data publicării:
Photo by Njegos K on Unsplash
Photo by Njegos K on Unsplash

Gigi Becali a anunţat numele singurului arbitru pe care îl vrea la meciul dintre FCSB şi Rapid, de pe Arena Naţională. 



Finanţatorul FCSB-ului nu vrea ca derby-ul să fie arbitrat de Istvan Kovacs, arbitru cu meciuri în Liga Campionilor, dar nici de Horaţiu Feşnic, despre care spune că a mai greşit în favoarea giuleştenilor. 

”Și dacă-l pune pe Istvan Kovacs, nu accept. Nu e normal! Om care arbitrează meciuri în străinătate și nu greșește, iar aici greșește, nu accept. Hațegan e numărul 1.

Așa cred că ar fi, părerea mea e asta, el ar fi cel mai bun arbitru pentru meciul ăsta. Nici Feșnic nu mi-ar displace. Și el are valoare, dar a făcut lucrurile astea cu Rapidul… Nu e bine nici ăla, de fapt!”, a declarat Gigi Becali la Fanatik. 

Derby-ul Rapid - FCSB se va disputa cu casa închisă 

"Ne pregătim de istorie 

Aproximativ 2.000 de bilete rămase pentru duelul Rapid - FCSB, aproape toate biletele din sectoarele rapidiste fiind epuizate într-un timp record!

10% din numărul total de bilete a fost rezervat pentru copii (sub 14 ani), cei care vor putea intra cu un bilet gratuit la Peluza Nord, Tribuna a II-a și Tribuna I (inelele 2 și 3). Biletele pentru copii vor putea fi ridicate doar la intrarea în stadion, înainte de meci.

Meciul Rapid - FCSB se va juca sâmbătă, ora 20:00, pe Arena Națională", au transmis giuleştenii pe Facebook.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?